i Luna ima J****o kratku getribu,na 40 mi pocinje prevrtavanje
razvrtavanje, stavi duzi remen i lakse rolice
@Giz - oliver city se da srediti, barem po pitanju preformansa, od kineza sa samo spuljom promjenjenom razvija najvecu krajnju, moja je luna s gianellijem, duzim remenom, lc sekudarom nabrala max 80, kad sam samo na probu stavio variomat od CPI olivera city, luna je nabrala 85 bez da su joj okretaji poceli rasti, na nogarama je izbacila remen 2-3mm iz variomata... ako cpi-ju ne promjenis apuspuh, ili barem granu, preko 75 ga ni po lazljivome satu neces potjerati
TGB je od ostalih kineza, tajvanaca daleko bolji po pitanju ciklistike, kvalitete plastika, kvalitete masine jer je skuter napravljen do 50, a ne za vise... Serijski R50X je u brjegu startao i izvukao mene, svabu i rivera, oko 200kg, sto je ostalim kinezima upitno s duplo manjim teretom jer je brjeg prevelik...
Jedina mana mu je krajnja brzina, ako se mene pita druge mane nema jer je za te pare predobar, al ipak osnova tuninga takve masine bi bila prvo promjena blokova, mislim da bi minarelli blokovi bez vecih poteskoca stali na tgb