Možeš nać djelove jel koliko znam to je minareli mašina koja se ugrađuje u masu drugih skutera. Eto na mom FireFox-u je minareli aeroxica ima minareli... Zato bez brige djelova za mašinu ima a ostalo se da krpat
Iskreno, novi sam u tome i na poklopcu pise Franco Morini Moto.
Ja sam isao okolo po servisima i oni meni govore kako trebaju orginal dijelovi a toga vise nema...
Onda na netu googlam i ljudi pisu kako je ta masina slicna suzukiju i da svi dijelovi odgovaraju...
Bio sam se prepao sto sada ako mi nesto nedaj Boze ode onda imam "invalida" u garazi...
Pa sam googlao po cijele dane i nasao neke kataloge malossi opreme i slicnih te vidio da vecina tih dijelova odgovara na vise skutera (sto znaci da nisu neke velike razlike u masinama)
Trebam informaciju za neki "normalni" ducan sa "normalnim" prodavacem u Zagrebu koji me nece "vozati ko malog cucka" okolo nego reci to ti je to i to ti odgovara, toliko para, itd... te da sam onda miran.
Bio sam u Symu u Heinzelovoj i tamo su stvarno srdacni i dobri mada i nemaju bas neko znanje ali su ljudi, dok su me ovi u piaggiu bahato odj..., na Ravnicama iza teniskih terena lik mi isto kaze da moraju biti orginal dijelovi te da ne zna di ih ima, zovem tzv. zastupnike Italjeta, kazu da ta firma vise ne postoji, da nema servisa za njih i nema dijelova... Htio sam u zemlju propast kada sam to cuo...
Ili sto drugo da radim, kada nesto ode uzmem dio i od ducana do ducana da vidim odgovaraju li mi dimenzije???
Eto, sorry na ovako dugom postu ali su me stvarno izvozali, presao sam neki dan preko 150km po gradu zbog releja za anlaser, da bih na kraju stavio od maglenki koji sam imao doma i kako bi sve bilo sasvim normalno... Ne znam jesu li ti prodavaci toliko nekvalificirani ili je to nesto trece jer je njima u cilju da se dio kupi kod njih...