Polini Sport 70
Tecnigas RS2
Malossi Multivar (6,9g)
Malossi Fly (žuti,najtvrđi) trebat ce mi cak i tvrđi za Deltu
Malossi Bijeli Centralni
Malossi Torsion Controller
Malossi Special Belt
Malossi Ecu
Polini Ventil (jedna tanka šajbica)
Malossi VL12
Malossi Red Sponge
Prerađen airbox (12 rupica)
Nadam se da nisam nist zaboravio,jbt,kak je tu listu sad lijepo vidjeti,jos samo fali Malossi radilica i Polini sekundar,ali bit ce i to uskoro,i onda ce dozivit vrhunac
@Daci - na 70ccm nisam probavao žuti centralni,imao sam ga malo na serijali i bio je katastrofa,i dao sam ga frendu.
E da i mjerio sam potrosnju,sad se krece oko 3L
moj setup...
malossi 70 ccm
malossi ecu
polini čašica sa mekšim federom i tankom šajbicom....sa original federom mi trokira jer daje previše benge (nakon par minuta prestane trokirat i tad kazaljka stane na km/h i diže na gas na zadnji)
malossi multivar 3x7,5 + 3x7,0
malossi bijeli centralni
malossi special belt
serijski usis sa raširenim graničnicima i polini lamelicama
serijski kuplung sa serijskim federima (malo drukčiji kuplung nego kaj sam prije imo)
malossi e5 gljiva
leovince RR
probušen tps na 19 mm (srijski 18 mm ....ić će na 21 kad nabavim borer)
sa ovim setupom kazaljka se penje ko i tvoja do 70 km/h tu dosta uspori do 80 km/h i onda nabire do nekih 90 km/h po satu .... stane negdje između km/h i 80
kad bi ga uštelo sa serijskim polini federom za čašicu bio bi zadovoljan....zato moram nabavit negdje aftermarket usis i zbušit tps na 21 mm da dobijem više zraka
sa ovim setupom
edit....sad sam išo uspoređivat tvoj i svoj filmić kolko sekundi ti treba da pređeš 100 m i tebi na krajnjoj brzini treba cca 4 sec da sat odvrti 100 m...isto toliko meni treba na brzini od 85 km/h po mom satu...da nije moguće da ti laže brzinomjer puno više nego što bi trebo ...ili ti je to onaj stari brzinomjer do 120 sa tablom od novog