Pozdrav ...
Evo i ja sam se počastio novom igračkicom
Htio sam si kupit novi spuh a bio sam neodlučan,htio sam Mhr replicu.
I tako neki dan malo ja i Daci čavrljali na Msnu oko toga i izbor pukne na Tecnigas RS II i odma sam se dogovorio sa SlowRiderom (kojem se ovim putem zahvaljujem,svaka ti dala
) i spuh kroz 8-9 dana je bio kod mene.
Kad sam primio kutiju u ruke rekoh wtf šta je to tak lagano,ko da je prazna,no kad sam je otvorio pade kamen sa srca
E sad kritike ...
Prvo ću popljuvat nosač koji je katastrofa,ko da se mala djeca igrala,završna obrada nije neka,bolja je na ZXu,sve mi djeluje dosta slabašno,pokraj ZXa koji je ko hulk hogan
Pohvale ...
Spuh je jako lagan što mi se svidjelo,top je vrhunski,izgled ne moram ni komentirat ne mogu ga se nagledat,mislim da nisam ništa zaboravio,ostalo je manje više zadovoljavajuće.
Perfomase ...
Najbitnija stavka ovog spuha,trenutno mi je setup :
Polini Sport 70,Malossi ECU,Malossi Multivar,Malossi Fly,Malossi Special Belt,Malossi Red Spunge,valjd nisam ništa zaboravio.
I od stinica Malossi Bijeli centralni,Malossi kontrola torzije,Malossi žuti (najtvrđi) na Flyu,rolice 7,0g.
Sa ovim setupom ja garantiram da ide bolje 10% ak ne i više u usporedbi sa ZXom,možda mu fali još malo okretaja oko 6,8g bi bile idealne,jer i spuh traži svoje,ali vidim po kazaljci da se brže penje.
Sad trenutno najviše žalim za ZXovim šuberom kojeg je imao iz niskih okretaja,al mislim da se ne mogu dalje u ničem mjerit,ide ditech sad ko neki velki
Zvuk ...
Daleko je tiši od ZXa,ne prdi,ima pravi zvuk kakav sam uvijek htio,sad ne znam kak će bit kad pogori malo vuna u prigušivaču.
Tu na snimci se drugačije čuje totalno nego u stvarnosti
Sve u svemu ja jako zadovoljan za sada
Bit će uskoro video ubrzanja i ostale igrice ... POZZ