pa i nisi puno platio servis...
a kaj se brzine tice, jel imas kakav vizir napred ili samo cukice?? ja sam od splita do zg vozio 180+ kmh, u prodjeku 210 bilo na satu i od splita krenuo, tek negdi oko karlovca me poceo vrat boliti... vjerojatno vizir znaci...
nemam vizir jer mi je motor s njim ruzniji, ali nemam ni nekog posebnog gusta vozit brze od 150, a do te brzine je sve u najboljem redu i vrat ni ne osjecam. Tek na 180+ km/h, a tim brzinama se ne vozim pa mi ne igra ulogu.
Budem samo jos probao negdje max. brzinu jer se neki ljudi zale da im po satu ne prelazi 205-210 km/h na modelima iz 2009. i 2010. pa da vidim kako kod mene stvari stoje jer taj motor bi trebao po satu ici barem 250 sto ispada deklariranih pravih 230 km/h. Ja sam uspio navuc 225, ali ponavljam - islo bi to jos dosta gore da je bilo mjesta (poluguzva na autoputu).
Ocito se radi kod tih ljudi o premaloj snagi koju mashina razvija kad idu 30-40 km/h manje od deklariranog od strane tvornice.
Mozda je kod njih problem serijskog spuha kojeg sam ja zamijenio (ali vozim sa db killerom)
Cijena servisa...
Po meni fer cijena za posao koji je obavljen. Cak nije naplaceno 4 litre ulja, nego 3,8 koliko je stavljeno. ISto tako i satnica rada - 2 sata i 10tak minuta je naplaceno upravo tako, a ne kao 3 sata.
Rad je 420 kn (200 kn/sat), a ostalo je ulje (polusintetsko SHELL VSX 15w50) , filter i podloska cepa kartera.