Alfa sta mi uradi.... pa vec danima i danima gledam spuhove i trazim razloge da se sprijecim u kupnji istog! Sjetih se tebe kojeg cijenim inteligentnog i promisljenog kako ces ostavljati seriski..pa u tome sam nasao neke snage oduprijeti se....i ti tako sada ...joooooj muko moja ...ode gledat auspuhe!
Da ti priznam...
Cuo sam uzivo zeca sa akrapom i sa ovim Leom. I akrap mi se vise svidja jer je zvukom manje upadljiv (puno basa u zvuku), ali skoro 5000kn mi je smijesno za top. Ovaj Leo zvuci reskije i puuuuuno glasnije. Bez db killera je valjda najglasniji spuh sto postoji, a sa njim vjerojatno na granici (ili mozda i preko) dozvoljenog.
Kako bilo, imam homologaciju, a vozit cu najvjerojatnije sa db killerom pa cu biti legalan. Inace, platio sam ga duplo manje nego sto bi akrapa.
Zanima me samo da li sam izgubio na malim okretajima (jer je stvarno otvoren) i da li ce potrosnja narasti. Obicno naraste, ali to zato jer ljudi vole "gasirat" sa spuhom koji ima atraktivan zvuk. Valjda cu to cudo smontirat za vikend ap cu ovdje napisat dojmove