Isao sam isprobat kozne jakne danas.
Isprobao par modela Suomy i Held i nisam bio zadovoljan. Ili mi kroj neodgovara, ili me ne zadovoljava stupanj zastite jer one koje su mi lijepe su vise sminka, a ne zastitna oprema. Pogledao na netu i skuzio da scooter center zagreb vise ne postoji pa da necu moc u ZG isprobat Dainese.
I onda nazovem 2 ducana koji drze M-tech. Jedan je prestao to prodavat, a drugi nije imao uopce moj broj ni jedan model. Onda se sam sa sobom dogovorim da odem sutra u Draganic u Novema Novu pogledat Dainese, al nije mi vrag dao mira pa sam nazvao veleprodaju M-Tech i pitao jel ima sanse doc, probat, kupit.
Otisao tamo i probao ono sto sam na netu vidio i skoro kupio i to za smijesne novce (1500kn, a u ducanu 2500) kad mi je gazda pokazao model Razor koji je od posebne koze firme Mastrotto i slovi kao najbolje od najboljeg (Dainese to koristi samo na top modelima). Inace, zapricao sam se sa gazdom dobrih sat vremena. Btw, M-Techa vise nema u HR, samo zalihe.
I tako, jakna koja bi u ducanu kostala jako puno je bila moja za 2200kn. A ja nosim iskljucivo crno pa mozete mislit kako me se dojmila ova jakna kad sam je kupio u ovoj boji...
Evo slika:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]