Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Bar bus imal v čemu lopatat sad Kolka je redovna njim cijena?
Izgleda da cu ipak imat problema sa regom jer para nebu bilo
Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2013, 12:17:54 Izgleda da cu ipak imat problema sa regom jer para nebu bilo ma di je još rega... po vremenu čekal buš ti 1.5.
Sad moram toliko para izmislit do rege jer sam potrosio vise nego sam imao
Riješiš meni One X-a i taman ti bude za regu
Citat: andy - 15 Siječanj, 2013, 18:08:14Riješiš meni One X-a i taman ti bude za regu Moze. 2800kn i nosi.
Citat: 3alfa3 - 15 Siječanj, 2013, 18:12:27Moze. 2800kn i nosi. Misliš 1800kn
Moze. 2800kn i nosi.
Alfa.....ne kužim razlog kupovine ovih buca ,to nisu posvuduše nego samo za stazu? Mislim, takve stvari se kupuju kad imaš viška love a ne kad si u minusu. Ne osuđujem te,tvoj novac tvoj život ,samo pitam jer vidim da je razgovor neobavezan i ne želim da me krivo shvatiš.
Citat: daRio - 15 Siječanj, 2013, 19:27:27Alfa.....ne kužim razlog kupovine ovih buca ,to nisu posvuduše nego samo za stazu? Mislim, takve stvari se kupuju kad imaš viška love a ne kad si u minusu. Ne osuđujem te,tvoj novac tvoj život ,samo pitam jer vidim da je razgovor neobavezan i ne želim da me krivo shvatiš.Čizma glavu čuva... Err... Nogu svakako... Ako nisi skonta, čovik vozi motor samo iz gušta, ne vozi ka ja po kiši, na posa i slično... A ove čizme pružaju sigurnost i udobnost na recimo dužim vikend vožnjama, ne samo na stazi...Alfa, svaka čast, neka te dobro služe, i da ih nikad ne isprobaš u sigurnosnom smislu...