Prošlo već godinu dana od ovog e-mail-a ali još uvijek nema kvalitetnog odgovora.
Želim samo da ljudi shvate da su svi brzi za prodaju skutera a sve ostalo jako loše.
Poštovani Yamaha predstavnici (glavni ured YMC):
Mnogo sam razočaran Vašim ponašanjem a u svezi e-mail-a kojeg sam Vam poslao prije nekoliko tjedana. Vi ste moj e-mail proslijedili ponovno Delta –Team-u Krško-Slovenia-Europe. Želio sam Vam izraziti nezadovoljstvo zbog krajnje neprofesionalnosti zastupnika Yamaha skutera Delta-Team Krško-Slovenia-Europe. Budući je priča o mojim problemima preduga ( traje 3,5 godine ) molim Vas da mi dostavite Vaš e-mail kako ne bih morao zatražizi pomoć medija kako bi ih upoznao sa svojim problemima.
Naime skuter X-max 250 proizveden 2005 godine ima određene projektne greške koje dovode do problema prilikom korištenje skutera ( često se prazni baterija ):
CDI sustav (poz.29) stalno je pod naponom preko osiguraća broj 4 vrijednosti 5A. Taj sustav napaja:
Sustav paljenja (poz.30) koji je stalno pod naponom-zašto?
??
Immobilizer antena (poz.32) koja stalno radi (vidi uputu za korištenje skutera ) bez iakavog razloga
Nakon svega ovoga postavlja se pitanje istinitosti mjerenja koja su provedena u suradnji sa Delta-Team-om u ovlaštenom servisu u Splitu.
Isto tako kada detaljnije pogledate tvornica se mogla potruditi da linijski spoji sve osiguraće ( akumulatorski ulaz ) a ne kako je na motoru izvedeno bez reda a tu se radi o osiguraćima 7,8,9,10 tj. Ulaz napajanja je trebalo spojiti na jednu stranu svih osiguraća.
Napomena: Svi podaci su izvađeni iz YP 250 R 2005 WIRING DIAGRAM
Mišljenja sam da kod main switch immobilizer-a nije greška u dijelu već se on kvari zbog toga što je non-stop u funkciji.
Nadam se nakon svega navedenog da će te se dobro zapitati tko Vas predstavlja u ovom dijelu Europe.
A ako se ne zapitate to znači da skupa sa zastupnikom varate kupce Yamahinih skutera.
Pozdrav