imas baotiana kojeg si platio cca 4k kn, i onda jos razmisljas koju bi kacigu uzeo...
pa ljudi sta vi pricate ? 500 kn dati za kacigu ?! isssa ti, pa to g#vn% ti stegne glavu ne mozes disati, a fala bogu skut ide 45 km/h, zraka ne da se nece imati...
slusaj ti mene brate, zajebi te sve sminkerske kacige ! imas u emezzeti baustelskih sljemova za 10 kn !
ili odes u neku zeljezariju i potrazis neke sljemove od JNA, ja naso 2 komada iz 1971.g. ! 2 mm lijevanog celika, NEPROBOJNO !!! jedan tezak 3 kg... i onda ga malo izsmirglas, bacis na njega neku funky boju i garantiram ti da ce sve picke u gradu za tobom okretati glavu !!!
da i sto je jos najbolje, niki qurac ti ne smeta dok pusis cigaretu !
Bravo biseru, pogotovo za JNA, Wermacht ili slične šljemove koji lome vrat pri padu...
Jeftinije integralne kacige renomiranih proizvođača (IXS, Nolan, Uvex, HJC...) su sa sigurnosnog aspekta više nego dovoljno sigurne, iako koštaju samo cca 700-tinjak kuna, a pogotovo za brzine Baotiana i sličnih... Razlike su u udobnosti (ali 50-tke i onako nisu za cjelodnevne ture) aerodinamici, kvaliteti materijala unutrašnjosti, dihtanju vizira, debljini vizira, anti-fogu (nema) itd...
Nolan kacige se ne lijepe, Nolan je firma sa duuugom poviješću izrade kaciga, rade ih od Lexana brizganjem u kalupe, i jednom kad naprave kalup, ljepljenje bi praktički poskupilo stvar... Ljepili su kacige nekad oni koji nisu dovolno ulagali u tehnologiju pa nisu mogli brizgat odjednom cilu kacigu, ili je bilo preskupo radit odvojene kalupe za svaku pa su ih kombinirali... Mislin da je nekoć Grex lipija, ali odkad ih je Nolan kupija, čini mi se da više to ne rade... Linije po kacigi mogu bit i od lošije završne obrade nakon brizganja, pa su linije u kalupu ostale i na kacigi... Ljepljene kacige se mogu jednostavno završnom obradom maskirat da su ljepljene, ako proizvođač to želi... Nolan vjerojatno da nebi poskupio kacigu, ima malo lošiju završnu obradu površine školjke...
Sad, ja nikad nisan reka da je jeftinija kaciga bolja od skupe, samo pokušavan objasnit šta bi bija neki realistični minimum sigurnosti pogotovo za ljude kojima bi kvalitetna kaciga bila skuplja od vozila... A to su entry-level integralke renomiranih proizvođača... Oni idu tehnologijom naprid, i za njih bi bilo kompliciranije izradit lošiju, tehnološki zastarjelu kacigu, nego noviju i sigurniju, ali malo grublje završne obrade i jeftinijih materijala... Povrh toga, renomirane kompanije ako proizvode shit bez certifikata ili koji certifikat nebi proša, mogu svoje dobro ime izgubit ako se pročuje (a fala Bogu, internet rules)... A š'a boli kua nekog kineza ako ga u HR olajavjau zbog njegovih kaciga, on će ih doma i svud po svitu suckerima i tako nastavit ladno prodavat...