Općenito > Maxiskuteri

Homerova maxi dilema (riješena, kupljen X8)

<< < (19/22) > >>

BaDly:

--- Citat: Homer - 10 Ožujak, 2010, 11:41:48 ---dada, sad za par dana se ide u Louis i između ostalog se i podkape kupuju. po 1€! :glasses2:

ovo malo što sam se do sad vozio je bilo vrhunski, a ja se nadam da ću napravit puno kilometara. samo da se vrijeme unormali. do tad ćemo valjda skompletirati opremu

--- Kraj citata ---

Meni je taj X8 odličan skuter...kad sam uzimao jači skuter, bio sam gledao jednog tamno sivog iz KA....i da sam bio beva riješio njega bi uzeo ziher....

btw...nadam se da ne ideš u louis sa motorom.... :icon_biggrin: :icon_biggrin: ja bi isto morao do louisa, ali jbg...čekam bolje vrijeme pa da odem sa motorom i da spojim ugodno s korisnim...

marko_AeRoX:

--- Citat: Homer - 10 Ožujak, 2010, 11:41:48 ---dada, sad za par dana se ide u Louis i između ostalog se i podkape kupuju. po 1€! :glasses2:

ovo malo što sam se do sad vozio je bilo vrhunski, a ja se nadam da ću napravit puno kilometara. samo da se vrijeme unormali. do tad ćemo valjda skompletirati opremu

--- Kraj citata ---

moze meni jedna pls  :icon_thumright:

puno lijepih km kolega!  :headbang:

Homer:
 ;D hmda. al imaš relativno blizu po 20 kn: http://www.moto-oprema-amd.hr/held/ostalo/podkape/podkapa-9250
vjerojatno bi i poslali poštom  :dontknow:

@ BaDly - na skuteru ćemo u drugoj turi, kad već budemo imali barem jakne kako treba. otić po povrat poreza i odmah kupiti nešto  :)

mrcina:

--- Citat: Homer - 10 Ožujak, 2010, 16:27:47 --- ;D hmda. al imaš relativno blizu po 20 kn: http://www.moto-oprema-amd.hr/held/ostalo/podkape/podkapa-9250
vjerojatno bi i poslali poštom  :dontknow:

@ BaDly - na skuteru ćemo u drugoj turi, kad već budemo imali barem jakne kako treba. otić po povrat poreza i odmah kupiti nešto  :)

--- Kraj citata ---

kad je plan morti se pridružim

Homer:
ne znam. al bilo bi fora organizirati grupnu vožnju. cca 200 km, nije tako strašno  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju