Općenito > Maxiskuteri

Homerova maxi dilema (riješena, kupljen X8)

<< < (18/22) > >>

Faba:
Super si odabrano,svaka cast :icon_thumright:
Puno sretnih kilometara zelim  :odlicno:

Homer:

--- Citat: eladio - 07 Ožujak, 2010, 20:21:28 ---Meni se cini da bi bilo najbolje da te tu stavim za moderatora a ?  :toothy3:
Sad imas odlican argument na 400ccm  :laughing7:

--- Kraj citata ---
eto što je napredak u karijeri  :toothy9:

--- Citat: Faba - 07 Ožujak, 2010, 20:50:30 ---Super si odabrano,svaka cast :icon_thumright:
Puno sretnih kilometara zelim  :odlicno:

--- Kraj citata ---

hvala na lijepim željama :)
samo da je vrijeme malo bolje. danas bila temperatura 1 C, vjetar puše al mi se vozili! samo nemre se dugo bez kvalitetnije opreme. jučer kupio i novu kacigu, ovu u profilu - dvije zapravo, jedna za mene i sličan model za bolju polovicu (pomogao topik o Magnetixu na podforumu Oprema, dobre cijene!). koji preporod u odnosu na jeticu, pogotovo ovako po hladnoći. jet će vjerojatno biti praktičnija za po gradu kad upali sunce pa se bude kombiniralo. do kraja mjeseca treba ić do Graza po jakne i neke sitnice. uf. odu nofci...  :-X

Faba:
Znam kakav je osjecaj kad kupiš novi skuter...samo bi se vozio bez obzira na vrijeme.I ja sam danas bio "na terenu",neznam kako je tebi,ali meni jako puše između jakne i kacige,vrat se kako-tako da zaštititi,ali brada se skroz smrzne,pa ti ovom prilokom preporučam da uzmeš neku dobru podkapu ako se mislis voziti po hladnijem vremenu  :icon_thumright:

Uzivaj!!

koma1:
izbor ti je po mome sasvim ok barem što se mašine i snage tiče, odabir modela skutera je subjektivan, ali barem imaš pun klinac mjesta za stvari za razliku od mene te možeš neopterećeno na put, dok ja npr uvijek razmišljam gdje što staviti i kako složiti nekoliko stvari.  :icon_scratch:
Mašina je odlična i vjerujem da češ bez većih problema prijeći puno km što je i najbitnije od svega, plus nema više šlepanja iza auta po cesti nego samo lijevi žmigavac i deri  :icon_thumright:
btw. podkapa je must have za ovo vrijeme

Homer:
dada, sad za par dana se ide u Louis i između ostalog se i podkape kupuju. po 1€! :glasses2:

ovo malo što sam se do sad vozio je bilo vrhunski, a ja se nadam da ću napravit puno kilometara. samo da se vrijeme unormali. do tad ćemo valjda skompletirati opremu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju