Općenito > Maxiskuteri

Homerova maxi dilema (riješena, kupljen X8)

<< < (4/22) > >>

mrcina:
nexus ti je sport maxi dok xciting je pravi kruzer.

DAMIR-RUNNER:

--- Citat: Homer - 16 Veljača, 2010, 08:39:19 ---gledao jučer jednog Nexusa. stroj :o
to je to! to je to što želim od skutera, sve odgovara. doduše vjerojatno bi to rekao i da sam gledao Xcitinga  :icon_biggrin:
malo je slab sa ponudom prostora, veći kofer bi smiješno izgledao na tom repu al šta sad. uglavnom položaj sjedenja je normalniji nego što sam očekivao, mojih cca 1,90 nije uopće problem. nažalost vrijeme nije bilo baš da se provozam. vlasnik je oduševljen potrošnjom i održavanjem, registracija i porez isto nisu veliki...  :)

--- Kraj citata ---

di si gledao? :icon_biggrin:

jer i ja uzimam nexija 500 ovaj il sljedeci tjedan pa znam di je koji napamet :toothy9:

isto razbijam glavu koji,sta kako gdje..izmedu bevca,nexija i na xciting sam pomisljao..ali ipak je odluka pala na nexusa 500 i to je to!frend mi ga uzeo prije 2 mjeseca i iznad ocekivanja kaze..probaj sjest na oba,malo provozat i vidit ces..

mrcina:
damir sve ovisi što hočeš. brzinu i sport izgled ili eleganciju i konfor ili agilnost

to bi išlo redom nexus/exciting/beverli.

Nikon:

--- Citat: Faba - 14 Veljača, 2010, 13:13:42 ---Nemam iskustva s ni jednim skuterom,ustvari vozio sam se na Nexusu,mogu samo rec da to vuce nenormalno,nemozes se drznat :happy3:

p.s.Gilera ima dosta problema s mjesanjem ulja i benge,ukljucujuci i nove i stare modele  :sad1:

--- Kraj citata ---

nema gilera problema s tim ako ne stiskas hladan motor, a i to se moze rijesit vrlo jednostavno.. :)

Dr.:
nema gilera problema s tim ako ne stiskas hladan motor-potpis-provjereno :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju