Općenito > Maxiskuteri
Homerova maxi dilema (riješena, kupljen X8)
Nikon:
ako ga vec stiskas, multivar rijesava ono stucanje (trenutak kada visak goriva ide u karter) :icon_biggrin:
eladio:
onda homere, kakav je onaj srebrni sto si isao gledat ? :redface:
Homer:
ma peder! zvao sam ga, nije u gradu, javit ce se za 2 dana. on se naravno ne javi kako je rekao, ja zovem njega i 3 puta ili se ne javi ili odbije poziv. slijedeci dan isto tako. pogledam oglas - neaktivan. hm. mogao je bar ko covjek to objasniti a ne ovako...
uglavnom, nakon dosta razmisljanja i gledanja onog 500 i jednog novog 250 Nexus je totalno otpao. jednostavno taj tip skutera nije ono sto trazim, ono u cemu je on (navodno) bolji od mase slicnih meni zbilja treba... pa... skoro pa nikad. kao, vozi se kao motocikl. ok, ali ja kupujem maxi skuter. ono sto mi treba, a to je udobnost za mene i suputnicu, prakticnost i prostor za prtljagu - tu i nije neki.
mrcina:
xciting/xevo/x7/x8/honda forza/yamaha xmax/tmax/citymax/burgman/sw/goldwing(gw) itd. sve večinom kruzeri osim yamahe koja ima primjese sporta-gp800 je više motor do skuter .veličinom konstrukcijom je ali ostalo nije.
eladio:
"ta razlika" o kojoj ti govoris je u realnosti vrlo mala , bar ako mene pitas...
osim ako ne poslusas mrca i uzmes suzuki burgmana 600 ili hondu silverwing :jerk:
si naletio na jos koju pilu u oglasima ? :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju