Općenito > Maxiskuteri

Homerova maxi dilema (riješena, kupljen X8)

<< < (3/22) > >>

luna500rr:
Prilikom kupnje polovnog imas priliku sjest za volan jednog i drugog ili povesti nekog tko se razumje u motore pa neka iskusa, mada nevjerujem da su oscilacije u preformansama i kvaliteti tako velike jer cjena govori svoje  :)

eladio:
..treba paziti na detalje , i pod pretpostavkom da se nadje dobar skuter, od provjerenog vlasnika, s tocnom "biografijom" , jos treba dalje gledati :

ukalkulirate sve druge troskove, bar 1000-2000 na ulaganje (gume, servis..)
registracija?
oprema , na tim skuterima nosac za kofer / sam orginalni kofer  ili vizir itd. dosta kosta  :redface:
kriza je, love nema, dakle treba rezati cijenu  :laughing3:

Drnda:
rodjak mi trenutno ima nexusa 500, prije je bio u jednoga lika koji ga je vozio do granica.... od toga je sa nekim protocnijim spuhom presao 40 tisuca,a sa seriskim isto toliko... samo redoviti servisi, i do sada ni jednom nije imao problema... zapravo jednom je morao akumulator promijeniti ... znaci presao je mislim vec preko 80 tisuca... eto.. toliko o njemu.. kocnice i vozna svojstva su mu odlicna.. kymcu nisam ni vozio niti se vozio na njemu pa ti nemogu nista reci...

Homer:
gledao jučer jednog Nexusa. stroj :o
to je to! to je to što želim od skutera, sve odgovara. doduše vjerojatno bi to rekao i da sam gledao Xcitinga  :icon_biggrin:
malo je slab sa ponudom prostora, veći kofer bi smiješno izgledao na tom repu al šta sad. uglavnom položaj sjedenja je normalniji nego što sam očekivao, mojih cca 1,90 nije uopće problem. nažalost vrijeme nije bilo baš da se provozam. vlasnik je oduševljen potrošnjom i održavanjem, registracija i porez isto nisu veliki...  :)

Faba:

--- Citat: Homer - 16 Veljača, 2010, 08:39:19 ---gledao jučer jednog Nexusa. stroj :o
to je to! to je to što želim od skutera, sve odgovara. doduše vjerojatno bi to rekao i da sam gledao Xcitinga  :icon_biggrin:
malo je slab sa ponudom prostora, veći kofer bi smiješno izgledao na tom repu al šta sad. uglavnom položaj sjedenja je normalniji nego što sam očekivao, mojih cca 1,90 nije uopće problem. nažalost vrijeme nije bilo baš da se provozam. vlasnik je oduševljen potrošnjom i održavanjem, registracija i porez isto nisu veliki...  :)

--- Kraj citata ---

Ako je u dobrom stanju i za male pare uzimaj  :icon_thumright:,ako neces ti ja cu  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju