Ima sam bliski susret sa ženom u prometu i završija je padom sa skutera i prijelomom ključne kosti
Nizbrdica, visoki zid, a ona izletila 2 metra isprid mene, zauzela mi cilu traku. Ja naglo zakočija, skrenija, prokliza i pa na pod pola metra isprid je. Pa sam na livo rame i pukla ključna. Uz to sam samo malo ogreba livu nogu.
-"Ajme, izvini. Nisam namjerno!" Ko da mi to sad vridi.
Pošto sam se polomija, ona me odma odvela na hitnu i u dogovoru sa mnom otisla na posao. Priznala krivicu (meni, usmeno).
Stavilo mi zavoj oko vrata i oko leđa.
Kad sam bija gotov došla policija po mene da napravimo uviđaj na mjestu nesreće.
Odma kad smo došli kaže mi policajac da je ona meni došla s desne strane, da nema nikakvog znaka i da ona u tom slučaju ima prednost. Ta ulica odakle je ona došla, u biti i nije ulica, nego prolaz između kuća i toliku važnost ima da ta uličica ni nema ime. Kaže da se ne iznenadim ako ja budem kriv...
Shit. Srica da motor nije razbijen nego samo malo izgreban (radi štete, ako bude na moj račun).
Sad sam doma, na bolovanju 100% (iša sa posla) i čekam šta će presudit.
Ajmo sad, oni koji su imali isti prijelom da mi kažu kako im je bilo. Jel im dobro zaraslo i šta je bilo ako nije kome dobro zaraslo? Jesu li ih ponovo lomili ili... Nezgodno je skroz mirovat. Nesvjesno se pomaknem, pa po noći se isto tako maknem i sl.
Nadalje kakva je shema sa odštetom za prijelom? Da li tribam pričekat utvrđivanje krivice, itd...