Ovak, uzimao sam i sam te koyo iglicaste lezaje vise puta. Brijem da su u rinfuzi. Prvo nisam bio zadovoljan na minarelliju sto nakon 10 somova sve divno i krasno i odjednom ovakvo zveckanje. Otvorim masinu lezaj u poluraspadu odvojile se vec neke iglice od kaveza cim sam ga izvadio. Inace masina kao urica. Nakon toga kupim mhr i mir.
I dolazi dan kada sam ubijen u pojam. Slazem full generalku na piaggiu 50, sve novo. Uzimam koya za iglicastog. Nakon nekih 350km bum. Razvalio se iglicasti, ubio klip i karike, izresetao glavu.
Ja se crvenim sta je ovo bokte nikad u zivotu jos na cistoj serijali Koja nije vidjela preko 8500 okretaja. Stisnem zube i uzmem nove lezaje komplet, semeringe, radilicu dam reparirat i pregledat, klip, karike, brtve, i opet uzmem koya. Posvetim se masini bolesno, tako sam je lijepo i glatko slozio pazeci na svaki detalj. Upalim, milina za cut. Odradjujem pazljivu razradu sa mjesavinom nekih 300km, krenem opterecivat masinu i opet nekakvo zveckanje, pukne iz auspuha i ugasi se. Skinem svijecicu, a ono na njoj komadici iglicastog. Rastavim, iglicasti prosao kroz klip, ubio cilindar. Onak u nevjerici i vec soku pokusavam dokuciti problem, gledam klipnjacu, ostecenja, hod, ma nista.
U cemu je bio problem, to sto je reparirana radilica ili taj iglicasti pojma nemam, a masina je vozila 26tkm prije toga.. Prve i zadnje 2 havarije koje sam imao u zivotu.
Ne mogu nista rec jer nemam jasan dokaz, ali na minarelliju ga nebih vise jer mi se jednom raspao, a drugi put skoro. Od tad samo mhr koji bas izgleda kvalitetno. I svidja mi se prosirena varijanta koju pakira S6.