bolje si kupi bicikl pa po njemu majmuniši, ostavi se skutera, nije to za tebe
iss kako čovijek vrlo brzo uništi novog runnera....i danas je svako lakirer hah
JA NISAM LAKIRER, nego zajebant kojem je bilo interesantno igrat se sa bojicama.
imo si runnera, i sad ga opet uzimas i opet kupujes nove dijelove i opet ces sastavljat
dobio sam dobre novce, i ja znam koliko sam "ocuvo" skuter, tako da sam ja ZADOVOLJAN!
Planovi su naci opet Runnera ali bez ogrebotina, padova..... pa cemo vidjeti sta ce naletiti.....
Koliko kod vas kosta novi Runner?
U mom gradu novi Runner je oko 2600€
Vec sam pricao s momkom mislim da se zove Deni? Samo mi daleko...Tuzla-Bihac.... ne znam tacno, ali ima preko 350km, kontaj da meni valja preci preko 350 km na skuteru koji je serijala....
ukucit cu se
To je oko 2500 eura, a on je dobio preko 2000 eura.
Hm...
kao sto sam vec rekao prije, nisam prodao serijalu, nego tjuniranu: Malossi Sport sa novim klipom, yasuni r, kompletan malossi prenos, malossi kevlar, multivar....... ne mozete porediti vase sa nasim cijenama.
Ja sam bio zainteresovan za tvog NRGa, ali bi morao platiti oko 400€ carine i poreza dok bi ga uvozio + jos oko 100€ registracija i osiguranje + prevoz...... nije mi se dalo zajebavat sa svime tim.....
malo mi je nekako tako reci neozbiljna cjena za koju si prodao runnera ali ako jesi svaka ti cast,posto vidim da volis iz motora radit svasta mislim da bi bilo najbolje da kupis nekog kineza tipa lunu vision 1 pa ju sredis totalka a vidim da polako ucis od zadnjeg puta pa mislim da bi ovo bila dobra opcija
Imam kineza Keeway F-act pa sam se i na njemu zajebavo s nekakvim glupostima.....
Znači crvena boja najobicnija ona i one resetke kako su stavljene... :'(
NIJE CRVENA OBICNA!
Perla crvena + kristalici
alu mrezica, isjecena, na ivicama je pvc lajsna
ali nemoj to raditi, jer ce ti 99,9% foruma reci da si cigan!
Osima ako si kao i ja pa te ne interesuje sta ce drugi reci za tvoj ukus staylinga