danas se radilo na ZDRAVKU.....odsad pa ubuduće termin ZDRAVKO ću upotebljavat umjesto ZDRAVI SP180,manje više svi znamo na čega se taj pojam odnosi ali za neupućene ZDRAVKO obuhvaća sve modele SP-a 180 proizvedene od 99-2003,sa neotvaranim blokovima bez oštećenja(te saniranih istih),ravnog ovjesa,bez pretrpljenih izravnih sudara(padovi na stranu se toleriraju) ....dakle ne radi se o nikakvom bratu od zdenka
skinuo sam prednje maske,te airbox i zadnji balobran.....da kucnem u drvo nikakvih oštećenja od padova na rami nema......blokovi također bez greške......
još kad skinem dekl i uvjerim se da nema oštećenja na radilici(navoj,zupci za poluremenicu i sl.) mogu se hitit na pleća......
stvarno cvatem iznutra što naknadno nisam otkrio neka oštećenja tipa udubljenja na rami,napuklog bloka.....zasad sve 5!!! motor ide na detaljno pranje idući tjedan,dakle skida se instalacija,rezervoar,pumpe,kada od sjedala,dekl i komplet prjenos(vario,remenje,polutke s kvačilom...),ivasol i mini-wash ruke.....a štikle na noge,noge u kola i tetovaža na leđa gola!!!!!!!
te-te-ac nemoj molim te komentirat jer me spammash imamo offtopic a i mogo bi mi bacit malera,tak da ne misliš da je neš osobno....