specialac nemam ništa protiv otvaranja tj.skidanja klipa i cilindra,ja sam konkretno pričao o rasklapanju ležaja i radilice.....na 20 i ja imam u planu zamjenit nove karike,igličasti i dihtunge,a na 30 kao i ancin kolega stavit ful novu termo grupu.....ima i kod nas u kvartu sp iz 2000god,frend ga dobio u 8.razredu,pazi ovo 2006 je kupio R6(onakvu kakvu sam ja htio R46
) i te je godine mlađem burazu prepustio sp-a i onda je imao preko 35 na satu....mali ga je u 2 godine 4 puta zakuco u auto,u školu,u kapiju....dakle samo su vile i prednji kraj par puta mjenjani..nakon 4 udesa frend je puko i zapljenio nazad motor i mali ne smije ni prismrdit sp-u više,ljetos ga je obojao u crno-žutu kombinaciju,stavio braking oversize naprijed.....sp danas ima 47 na satu,ja sam mu ljetos radio ful servis,ali klip i cilindar nikad nisu skidani....i od prvog dana je serijala(lakših rolica,kevlar remena i red spongea nikad vidio) u najboljim danima oko 15-20 tisuća na cajgeru je skidao preko 140 po satu....ljetos kad sam ga išao probat po obilaznici 135 po satu....a što se tiče mehaničkih kvarova imao je jedan i to mu je 2005. probio pick-up od paljenja....a najinteresantnije u cjeloj priči je što sam mu ja tek ljetos na 47 milja prvi zamjenio plastične pixne u nosaču jer ga je mašina u zavoju doslovno obilazila......