idemo redom....
@rakija-nije od svena tj.209......kupljen je u dubravi od matije aleksića.....
@cok-lik se zove matija,a ne marko i frajer ima 30-ak godina i bilo mi ga je glupo pitat s čim se bavi,ono u tuđem sam kvartu još k tome DUBRAVA i konjščinska ulica ,briem neki šverc komerc!
@special - sp ima 13 500km....praktički je tek razrađen,nema boga da skidam ciliindar dolje do 20!!!napravit ću ful servis-mikro remen i pogonski remen,ulje u getribi,novi multivar i bijeli feder,prirubnica,redsponge,pixne u nosaču makine,komplet sajle gasa i uljne pumpe,antifriz,uk ulje,disk pločice i eventualno ako uočim da je nešto jo potrošeno....i stvarno sam se uvjerio kad ga tvornica sastavi nema tog majstora koji će ga tako složit jbte kad tvornička presa ubaci ležaj u stotinku u blok stvarno nema te fuš metode tipa grijanja-hlađenja-uvlakača-izvlakača koja će ga tako dobit,razumiješ?tak da će bit dok ide ide....
@vijekoslave - da napokon sam shvatio da čovjek sa 25 godina prestaje biti teenager,ljudi uživajte dok možete!
@gamy i bockey - prijatelji bit će neko šminkanje,čim mi skrbnici otputuju na neki produženi vikend,jel to kad bio problem?!
jebiga i ja sam tragao za modelom iz 2002-03 u mat-sivoj sa carbon dodacima i crvenim felgama jer stvarno po meni nema ljepšeg tvorničkog sp-a......bio je jedan prejeben u puli od mikelovog frenda waltera za 13 000kn sa manje od 10 000km u toj tvorničkoj boji sa svim naljepnicama,vizirom,neodrezanom tablicom,ali dok sam ja prodo svog ex crno-zlatnog zdravog sp-a,frajer se zakuco u auto i kolko sam čuo rama je dobila tak da ništa od toga,a i bio je stvarno jedan ok u Požegi sa 15 oookm i zx-om gore,lagano ogreban za 10 000kn,ali kad sam vidio da je mali blok napukao nisam htio ni pričat.....