evo da se i ja malo javim opet...napokon se vozim bez problema vec negdje oko mjesec dana, taman mi je super doslo da mogu na posao ic...doduse bio mi se opet ugasio na magistrali jednom, nemam pojma zasto, upalio sam ga nakon pola minute i od onda nikad nista...i airbox mi je ostao visit na jednom srafu, ali to nista strasno...da pokucam u drvo, pali vozi je sad i prezivio je sve ove vrucine i jako sam zadovoljan...
kad se slozilo sve, desio se neki problem s paljenjem, dopizdilo mi pa sam ga dao black-roxu...napravio je odlican posao, ustelao smjesu, kvacilo, poigrao se s tim oko paljenja...sve preporuke stvarno...
ono sto je sad novo je da je gore 90 dizna (bila je 86), stage6 narancasti federi kvacila + oni mali utezi na kvacilu (bile su bijele suste i bez utega), i ono famozno sto je pokrenulo pravu raspravu svjecica je NGK B10HS...i vidi vraga sve radi i nikad problema, tako da sam sad siguran da je klip vrisnuo zbog osmice...mjerio sam max brzinu s gps-om i ona je 83km/h dok je na urici oko 100km/h...radi potvrde nekakve izmjerit cu opet kad stignem ali s drugim programom
daljni planovi...pa nema ih bas...slider ce vjerojatno ic starom, a ja cu si uzet auto ako rijesim na faxu jos sto mi je ostalo...ako ne ostat ce kod mene jos godinu...vidjet cemo