Et...raskopo protuoklop da vidim kako bi ucvrstio prednju masku posto je puko nosac jedan plasticni kad sam pao...usput odmah da i izvadim posudu za ulje jer mi se neki dan desilo sranje i mislio sam da je zacviko.
Dosta se to sve treslo kad sam izvadio kiler i posudu vode,oni su drzali to sve da bude fiksno,a sada se maska prednja drzi samo na protuoklopu i od vibracija zuuujiiii da je to strasno...
Nis posuda vanka,sad u prednjoj maski imam mjesta za kucno kino,jos se dvoumim između pijonir zvucnika i soni
Kroz tjedan dana,a mozda i krace da ovo nisam napravio imao bi veselje...sajla mjesalice se razcufala i pri kraju je. Da je pukla... Enivej,mjesalicu sam ostavio zasada unutra (odspojenu),a ako sajla pukne sve cu izvaditi,ovako mi lijepse vraca rucicu gasa.
Napravio sam ova dva ''nosaca'' da mi drze prednju masku fiksnom da ne caga kad se vozim. Bilo je strasno kak je to igralo i zbog toga mi je stalno prednji poklopac iskakao malo malo i guma ona oko brave
Zbusio rupu u rami,M6 navoj urezao i od aluminija napravio ova dva nosaca (sa svake strane jedan),i probusio rupu u plastici (blatobranu). A vidi se sve na slikama...
Mjesalica van,mjerica tranu i pici milo dalje. Ocekujem poklon od jednog hahara samo dok se sjeti (da plodit cu te stalno kad si se ponudio vec
)