Ajme sta sam sada radio,sam se sebi cudim...al eto doso sam do konacnog zakljucka i barem skuzio u cemu je problem
Imao sam problem sa prednjim krajom,tresao je osjetno i smeta u voznji puno je nema stabilnosti. Mislio sam da je problem u lezajevima kotaca pa sam posudio drugu felgu (hvala Doc) i probao i sa njom je violina. Rastavio sam lezajeve da kupim nove,međutim lezajevi su u ducan stanju. Nit zuje,nit su pustili mast kroz gumice,nit imalu lufta...NISTA! I sad mi nije bilo jasno...sastavim sve nazad (lezajeve u kotac) i dolazim do zakljucka da je spigana felga :'( Bio sam jednom pravo udario u rupu kad sam se spicko s motora pa reko to je to. Posto se stari bavi strojevima i ima svakakvih alata,pa tako i komparator, iso sam ja to provjerit naravno.
Odstupanja su od 0 do 10 stoti sto je...apsolutno nista u odnosu na ono sto se osjeti kod voznje. Nemoguce da toliko trese zbog par stoti.
Dok sam mjerio bacio sam oko i na disk i ista prica
Na kraju sam postavio kotac u skripa kako je i bio za vrijeme mjerenja i pored njega uspravno postavio tijelo komparatora i zavrtio kotac i imam kaj i vidit...jebena guma je katastrofa,na velikom dijelu razmak između gume i tijela komparatora je isti,ali na jednom dijelu je tu ''rupa'' od usudio bih se reci skoro i 5mm. To se sve naravno ne vidi okom vec se osjeti u vocnji i trese ko magarac. Tak da nema druge nego skupljat za gumu,a tu cu stavit iza i *eba* joj kevu
BTW promjenio sam pakne
Aj bok,idem spat sav isfrustriran