Eto me iz garaze...zivcira me nesto a neznam sto. Trebao bi drugu vilicu mislim i mozda novi nosac (klackalicu). Da nebi mislili da je sve bajno,vilice vuku u lijevo al to je od prije kad sam ga krstio. Nadalje klackalica...posto je ona fiksna kod 150ke,na rami,kod mog je naserafljena na postojeci nosac masine od 50ccm koji je na rami ali i ulazi na jednom mjestu u ramu. Unutar tog nosaca je selen i na tom ulazu u ramu je selen sto bi trebalo bit ok,jer bi trebalo smanjivat vibracije ali...mislim da upravo zbog toga skuter pliva. Kad sam vozio nenadov,igorov i goranov sr vidim da je to potpuno drugacije i da su puno stabilniji tak da sad mozgam dost oko toga.
Mislim da bih trebao fiksirati nosac na kojem se drzi klackalica i da bi onda bio dosta stabilniji zadnji kraj,ali nisam ziher i nemogu to sad jos jer nemam vremena.
Otpustila se malo vilica,ipak skuter ima preko 15 000 pa sam danas to rjesavao. Lezajevi su odlicni,podmazani jesu samo je trebalo dotegnuti. Jos sam dotegnuo i vile na trokutu (
).
I stavio sam na kvacilo onaj limeni ventilator za hlađenje,valjda pomaze nesta neznam jos,trebalo bi malo pospjesit hlađenje prijenosa.
I nesto za nenada,igor mi je nesto spomenuo pa eto. Aprilia vijci za oklope... Bit ce toga jos