Lipi moji i pošteni forumaši...
Moran reć rič-dvi, jer ovo stvarno nema smisla...
Prvo, mi smo ovde društvo u malom, a u našem društvu u velikom, mjenjanje imena je dozvoljeno, ali je debela iznimka i igrom slučaja znam iz 1. ruke koliki je zajeb, pogotovo u matičnoj knjizi rođenih... I u našem malom društvu, to je zajeb jer ljudi se većinom poznaju samo po nickovima, i svaka promjena unosi potencijalnu zabunu...
S druge strane, donosi i puno posla onom ko to triba minjat... Nije ka u RL kad moraš TI čekat satima po raznim uredima, i molit da te se primi, ispunjavat formulare itd... Ovde se traži da neko žrtvuje poprilično vrimena, jer neće bit samo 1 promjena, za minjat to sve skupa, a posli će kad nešto zapne opet bit po istome ko je minja da nađe koji je bija stari nick jer je jednom reka nešto pa se sad drugačije zove, bla, bla... Oli nema puno boljih stvari za gubit vrime i poboljšavat ovi forum, a ne unosit nove potencijalne probleme...?
I na kraju, forumaš kojeg svi znate ka 'eladio' nije niti mod niti admin, on je VLASNIK foruma... Jedan je od najliberalnijih TOP ADMIN-a koje poznajem, i stalo mu je do mišljenja forumaša... Ali, ka šta je i normalno, neće dozvolit anarhiju i loše stvari samo zato jer bi nekome to možda odgovaralo... Postoje pravila, koja se mogu i dopunit, a ka i u životu, uvik će postojat i iznimke od pravila... Morate se upitat, na kojem forumu ste vidili da se na ovaj način mogu preispitivat odluke top-admina/vlasnika foruma, a da svi skupa u roku od odma ne poberu bann, a tema se izbriše...? Ovde se to sigurno neće dogodit, ali mislin da se zbog toga nebi tribalo to iskorištavat, i bez razloga dizat tenzije i činit slona od mušice...
Ali ipak, a ća ga ja znan...