Tehnički kutak > Blokade
Skracivanje piksne na variomatu
PanTheR_oo7:
--- Citat: cvele60 - 22 Listopad, 2009, 22:57:51 ---Potpis-804/17,5 je resenje :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Jel' to orginalni remen?
luna500rr:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 23 Listopad, 2009, 20:03:41 ---Jel' to orginalni remen?
--- Kraj citata ---
Ne, to je mislim hebo remen, malossijev ima mislim 810...
Orginal remen ti je 788 / 17, ovim malossi ili hebo remenom bi povecao krajnju oko 10%, mislim 75-77 po satu :icon_thumright:
cvele60:
Ovo su OGOVARAJUCI-al sa malo probe sa sajbnama ispred piksne variomata :icon_thumright:
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productoverview.grid?category1=A%3AA_KEEWAY%3AA_KEEWAY_MATRIX+50&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN
PanTheR_oo7:
E... upravu ste!!! Puno bolje rjesenje bi bio duzi remen. Povecao bi krajnju, a start se ne bi smanjio! Cak mislim da bi se mozda malo i poboljsao. Moram provjerit na kvacilu jel se penje do vrha.
Valja mi potrazit ko prodaje ove remene. Znate li koga iz HR da prodaje nove?
Hvala vam sto me uputiste na pametniji i laksi put :D:D:D:D :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
SlowRider:
Ako imas volje za isprobavanjem, slobodno skrati bolcnu za 1mm npr. i ako zeznes stvar, samo se nabavi podloska od 1mm i nemas problema... iako sam ja uvijek za produljivanje bolcne, a ne kracenje iste, jer kracenje donosi los start jer skuter krece sa visim prijenosnim omjerom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju