Tehnički kutak > Blokade
Skracivanje piksne na variomatu
PanTheR_oo7:
Remen se ne penje do vrha. Ima oko 1/4 do vrha. Polutke se ne sastavljaju zbog piksne (ako se tako zove).
Planirao sam skratiti piksnu za 3-4 mm da bi se polutke mogle sastaviti. Jel to ko radio? Hocul sta puno zajebat? Mislio sam to sasjec brusilicom.
3alfa3:
ubit ces start jer ti remen nece biti u leru tamo gdje treba (duboko u variomatu), a i vise nece fiksna polutka variomata biti paralelna sa zadnjim polutkama i remen ce se torziono naprezat i vjerojatno puknut
Keky.sb:
možeš to napraviti ako baš želiš. ja sam se ranije glupirao i radio te gluposti. neće pući remen, ali ćeš start malo izgubiti. morat ćeš onda malo rolice olakšati da sada nadomjestiš to i kada na kraju sve zbrojiš, pitanje je koliko si napravio. probaj, ali imaj još jednu piksu za svaki slučaj ako ti ne bude valjalo da nju možeš staviti. dobit ćeš nešto malo s tim, ali pitanje je koliko. probaj pa nam javi.
gokiSP:
ovakve stvari su totalno nepotrebne na serijali
CoK:
Mislim da to nije rijesenja ako ti se remen ne penje do kraja. Pokusaj rađe prvo sa drugim utezima ili nesto prije toga,to nije uzrok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju