Tehnički kutak > Blokade

Skracivanje piksne na variomatu

<< < (3/7) > >>

dhorvat:
Izvadi vario van i izmjeri šublerom koliki je razmak između jedne i druge remenice (dolje pri bolcni mjeri) i to dok su skroz raširene i ako je taj razmak veći od širine remena onda tu razliku možeš pobrusiti. Ali ne vjerujem da je širi  :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: dhorvat - 22 Listopad, 2009, 14:15:15 ---Izvadi vario van i izmjeri šublerom koliki je razmak između jedne i druge remenice (dolje pri bolcni mjeri) i to dok su skroz raširene i ako je taj razmak veći od širine remena onda tu razliku možeš pobrusiti. Ali ne vjerujem da je širi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ako je kinez onda je vjerovatno 16,6mm, ali pitanje je dali se polutke variomata mogu toliko ''stisnut'' :dontknow:
Po meni bi bolje rjesenje bilo ukradnja duzeg i sireg remena, bolja opcija nego brusit bolcnu :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: luna500rr - 22 Listopad, 2009, 21:31:42 ---Ako je kinez onda je vjerovatno 16,6mm, ali pitanje je dali se polutke variomata mogu toliko ''stisnut'' :dontknow:
Po meni bi bolje rjesenje bilo ukradnja duzeg i sireg remena, bolja opcija nego brusit bolcnu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Potpis-804/17,5 je resenje :icon_thumright:

PanTheR_oo7:

--- Citat: dhorvat - 22 Listopad, 2009, 14:15:15 ---Izvadi vario van i izmjeri šublerom koliki je razmak između jedne i druge remenice (dolje pri bolcni mjeri) i to dok su skroz raširene i ako je taj razmak veći od širine remena onda tu razliku možeš pobrusiti. Ali ne vjerujem da je širi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ako stignem preko vikenda to cu provjeriti!   TNX!

PanTheR_oo7:

--- Citat: luna500rr - 22 Listopad, 2009, 21:31:42 ---Ako je kinez onda je vjerovatno 16,6mm

--- Kraj citata ---

Jest kinez - Keeway F Act 50   
Orginalni remen je 17,5mm (tako kazu ovdje na forumu)

--- Citat: luna500rr - 22 Listopad, 2009, 21:31:42 ---ali pitanje je dali se polutke variomata mogu toliko ''stisnut''

--- Kraj citata ---

Pa nista im ne smeta, vec sam napiso da mi nije problem sto cu izgubit par sekundi na startu, cilj mi je podici krajnju, jer kad izadjes na magistralu i trebas preci 20ak  km  treba ti 2 sata.

--- Citat: luna500rr - 22 Listopad, 2009, 21:31:42 ---Po meni bi bolje rjesenje bilo ukradnja duzeg i sireg remena, bolja opcija nego brusit bolcnu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
mah ne ulazu mi se sad pare u kewaya, malo cu ga tunirat, nekek sitnice (rolnice, federcici i mozda spuh) trenutno tuniram runericu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju