Tehnički kutak > Blokade

Skracivanje piksne na variomatu

<< < (5/7) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: SlowRider - 24 Listopad, 2009, 13:58:00 ---Ako imas volje za isprobavanjem, slobodno skrati bolcnu za 1mm npr. i ako zeznes stvar, samo se nabavi podloska od 1mm i nemas problema... iako sam ja uvijek za produljivanje bolcne, a ne kracenje iste, jer kracenje donosi los start jer skuter krece sa visim prijenosnim omjerom...

--- Kraj citata ---

Mah necu se dzaba zajebavat s tim, jasno mi je da se remen nece spustiti do dna ako je skratim, al ne ulazu mi se neke pare u kevaja...jbga... ostavljam do proljeca, pa ako naleti sta...

PanTheR_oo7:

--- Citat: luna500rr - 23 Listopad, 2009, 20:43:54 ---Orginal remen ti je 788 / 17

--- Kraj citata ---

Trenutno je orginalni remen na njemu, ako je tacno sto kaze "luna" to je  788 / 17
Jel sad trazim     804 / 17,5  (npr malossi)   ili    817 / 20  (polini)?   Hoce li POLINI biti PREVELIK???

PanTheR_oo7:

--- Citat: cvele60 - 23 Listopad, 2009, 23:43:19 ---Ovo su OGOVARAJUCI-al sa malo probe sa sajbnama ispred piksne variomata
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productoverview.grid?category1=A%3AA_KEEWAY%3AA_KEEWAY_FOCUS50&category2=CAT%3ACAT_ANTRIEB%3ACAT_ANTRIEB_KEILRIEMEN

--- Kraj citata ---

Vidim da su ovo remeni za PIAGGIO, ako sutra bude ljepog vremena skinut cu remen sa Runerice, pa ga pokusat stavit na Kevaja.   Sta mislite o tome? :D

cvele60:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 24 Listopad, 2009, 18:25:13 ---Vidim da su ovo remeni za PIAGGIO, ako sutra bude ljepog vremena skinut cu remen sa Runerice, pa ga pokusat stavit na Kevaja.   Sta mislite o tome? :D

--- Kraj citata ---
Nece valjati jer su suvise dugi i siroki...804/17.5 je najbolji...

Infernus:
Kad isprobas, daj pliz napisi tu koji remen ti se pokazao kao najbolji... Meni je serijski isto 788/17 pa me zanima... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju