Tehnički kutak > Blokade

Skracivanje piksne na variomatu

<< < (7/7)

cvele60:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 09 Studeni, 2009, 19:47:00 ---Znaci na Keewayu je kratki prenos? OK
Trenutno mi je orginalni remen 16,6 x 792   i orginalni variomat.
Ako uzmem remen ko kod tebe (804 / 17,5 + sajbica)  sta mislis hoce li se remen penjati barem blizu vrha? Ili da trazim neke druge dimenzije (ako ih i ima koje meni odgovaraju).

Jel kod tebe HEBO remen ili? Pozz!

Ako moze msn?   :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
Da Kiwi ima prenos sa kratkog minarelija,u stvari neke kombinacije da ne ulazimo u detalje :toothy11: Slobodno uzmi taj siri i duzi i racunaj ako pogodis sirinu sajbne  da ce da ide bar blizu vrha...A da remen mi je Motoforce, kad sam kupovao nisam mogo nista bolje da nadjem al ispada da mu nista ne fali[prave ga francuzi]...

PanTheR_oo7:

--- Citat: cvele60 - 09 Studeni, 2009, 20:24:21 ---Da Kiwi ima prenos sa kratkog minarelija,u stvari neke kombinacije da ne ulazimo u detalje :toothy11: Slobodno uzmi taj siri i duzi i racunaj ako pogodis sirinu sajbne  da ce da ide bar blizu vrha...A da remen mi je Motoforce, kad sam kupovao nisam mogo nista bolje da nadjem al ispada da mu nista ne fali[prave ga francuzi]...

--- Kraj citata ---
OK TNX, onda cu i ja uzeti MF ili mozda i HEBO ako nadjem sta.  U svakom slucaju HVALA NA SAVJETIMA! :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju