Tehnički kutak > Blokade
Skracivanje piksne na variomatu
PanTheR_oo7:
--- Citat: 3alfa3 - 21 Listopad, 2009, 01:48:27 ---ubit ces start jer ti remen nece biti u leru tamo gdje treba (duboko u variomatu)
--- Kraj citata ---
jasno mi je da cu malo start smanjiti, ali se nadam da ce ga izvuci tvrdji federcici kvacila, i lakse rolnice oko 4,8 (mislim da su trenutno fabricke 6gr)
--- Citat: 3alfa3 - 21 Listopad, 2009, 01:48:27 ---vise nece fiksna polutka variomata biti paralelna sa zadnjim polutkama i remen ce se torziono naprezat i vjerojatno puknut
--- Kraj citata ---
Ako stavim podlosku siroko za onoliko koliko skratim piksnu, i stavim je iza variomata? Mislim da ce biti OK. Hoce li to rjesit probl?
PanTheR_oo7:
--- Citat: gokiSP - 21 Listopad, 2009, 02:00:10 ---ovakve stvari su totalno nepotrebne na serijali
--- Kraj citata ---
jasno mi je da nema nista bez kita, ali ovo je kinez, a u njega mi se ne ulaze plaho, nece mi puno smetati ako izgubim start za koju sekundu, vec mi je dosadilo da idem po magistrali 20 km,a max speed 60 :redface:
PanTheR_oo7:
--- Citat: CoK - 21 Listopad, 2009, 02:45:40 ---Mislim da to nije rijesenja ako ti se remen ne penje do kraja. Pokusaj rađe prvo sa drugim utezima ili nesto prije toga,to nije uzrok
--- Kraj citata ---
Zar je bitno koje rolnice ces koristiti, ako imas blokadu na variomatu???? :angry7:
Zamisli da je ova piksna kao jedna vrsta blokade!
3alfa3:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 22 Listopad, 2009, 03:50:33 ---Ako stavim podlosku siroko za onoliko koliko skratim piksnu, i stavim je iza variomata? Mislim da ce biti OK. Hoce li to rjesit probl?
--- Kraj citata ---
da
CoK:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 22 Listopad, 2009, 03:55:36 ---Zar je bitno koje rolnice ces koristiti, ako imas blokadu na variomatu???? :angry7:
Zamisli da je ova piksna kao jedna vrsta blokade!
--- Kraj citata ---
Opet sam glupost napisao,sorry. Nisam dobro procitao :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju