Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
@neno, haha hyundaja si uhvatio u rovinju lol, a ovi ostali su isto banana, pogotovo prva 2, bas ne kuzim zasto ljudi rade to od svojih autiju..
ma da si da 5000€ za njih zak**ra* ti kad ne stojemoj prijatelj je stavia 15" od audia tvornicke 5-okrake za koje je da 200€ i stoje fabiji 5 puta bolje nego te tvoje
to mi je jako fora stavit od druge marke auta felge na drugi auto..
e to ti je onda seljo tuning.. isto neznam zasto bi bio onaj golf 4 seljo tuning? tu se dosta auta stavilo da su seljo tuning koje bi svatko od vas volio imat...
evo jedne lipe fabije iz ST,sad jos ima prednji branik od Fabije rs...samo joj jos fali da joj izvuce blatobrane da guma ne strsi vanka...
sanjaj
ok.. vama je sve seljo tuning sta ima plastike na sebi.. ja bi rade vozio golf 4 sa full spojlerima nego nekog ferraria
aha,sigurno
ma pusti ga..vidis da tip nije na TI s mozgon..pa pogledaj mu auto i razmisljanje..sta ce ti vise..i pogledaj mu sliku u avataru
za ovo se budem pobrinuo da dobijes ban ili opomenu.. jer si dva puta vrijedao.. a sto se tice tog da bi rade vozio sreden auto nego ferrari to je istina.. jer meni je puno ljepse vidjet auto sa spojlerima nego neki ferrari.. to ti je tako tko voli nek izvoli.. svatko ima svoj ukus..
hahahah,sine mili koi si ti primiitvni kreten..koji si k**ra* stavlja auto tu ako ne znas primit kritiku ili si stvarno mislia da moze u MAXI TUNING