Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Seljo tuning!  (Posjeta: 368643 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
Odg: Seljo tuning!
« Odgovori #400 : 26 Studeni, 2009, 22:53:03 »
ma dobre su al kad ti krenu jebat mater na onom svom ciganskom jeziku riješio bi ih se brzo  :toothy12: :toothy12:

ima dobrih auta, ona buggy buba, show auti,čak ni petarda nije ružna na slici, samo koji col veće felge i šire, niže gume i eto...a to šta je dizel jebiga, da nije dizela nebi imali šta jest, ko bi tolke njive oro  :toothy9:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline crogenie

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • old-skul member
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #401 : 26 Studeni, 2009, 23:17:36 »
....
Ja ti kažem da stavi točno aute koje ti tvrdiš da nisu unakaženi i da ne liče na auto.
I onda se ja čudim otkud ljudima padne na pamet takve stvari radit od automobila..
Kad se kaže "selo, seljo tuning" to znači da je to radio lik koji nema šmeka, sad jel on debil ili nije - to bih pustio stručnijim ljudima kad taj kod njih ode na analizu..

E da, ovaj prvi BMW je takav SELO stajl da to nije istina..
Tko je ono napravio od ove 5-ce, stvarno bi ga trebalo smjestit u ustanovu s bijelom košuljom..

Al na ovom forumu nema smisla raspravljat o autima, jer svako svoje tjera tako da sam odavno odustao gubit svoje vrijeme i živce.. Tu i tamo otvorim, malo se nasmijem i to je to..  ;D
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #402 : 27 Studeni, 2009, 00:09:15 »
svi pišu gewinde gewinde...a dam k**ra* na panj da njih 80% ni nezna šta su gewinde :toothy12:

tko nezna?

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #403 : 27 Studeni, 2009, 00:18:54 »
tko nezna?

GEWINDE su potpuno štelajući amortizeri...znači možeš štelati visinu, tvrdoću, na boljim modelima i povrat, nagib, itd...
i sad da ja sve te meštre lipo pitam...njima je lipo vidit gewinde, jel...šta se tu ima vidit :icon_scratch: neznam, meni auto isto izgleda i sa običnim sportskim amortizerima i oprugama, baš kao sa gewindama...ili griješim :icon_scratch: možda sam i puka :icon_scratch:
a možda su svi ljuti gaseri, profi vozači, svaki dan na grobniku...pa se moraju vozit baš na gewindama...i imat iskeširat 1000€+ za to... :icon_scratch:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
« Odgovori #404 : 27 Studeni, 2009, 00:43:53 »
GEWINDE su potpuno štelajući amortizeri...znači možeš štelati visinu, tvrdoću, na boljim modelima i povrat, nagib, itd...
i sad da ja sve te meštre lipo pitam...njima je lipo vidit gewinde, jel...šta se tu ima vidit :icon_scratch: neznam, meni auto isto izgleda i sa običnim sportskim amortizerima i oprugama, baš kao sa gewindama...ili griješim :icon_scratch: možda sam i puka :icon_scratch:
a možda su svi ljuti gaseri, profi vozači, svaki dan na grobniku...pa se moraju vozit baš na gewindama...i imat iskeširat 1000€+ za to... :icon_scratch:

Imaš pivo ili sok kad posjetim split..  :icon_biggrin:

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #405 : 27 Studeni, 2009, 00:50:02 »
Imaš pivo ili sok kad posjetim split..  :icon_biggrin:

:icon_thumright: bavariu :icon_biggrin:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #406 : 27 Studeni, 2009, 01:24:25 »

i sta ti znace opruge koje ce spustit auto i felge i gume kad opet u zavoju ljuljas  :dontknow: imao sam na autu prvo opruge 3cm pa 7cm pa gewinde..razlika je neusporediva u voznji a i izgled nije za bacit  ;D

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #407 : 27 Studeni, 2009, 03:53:53 »
pa nećeš na serijske amortizere stavljat sportske opruge,naravno da će ljuljat...ja sam stavio irmscherove opruge na vectru sa serijskim amortizerima pa eno ljulja ko klackalica,spustat auto preko 3,4 cm sa oprugama ni ne smijes jer amortizeri ubrzo propisajujer ne rade u tadnom području,a dobro ti je reko onaj,u izgledu razlike nema

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #408 : 27 Studeni, 2009, 03:59:49 »
Imaš pivo ili sok kad posjetim split..  :icon_biggrin:
ajme meni velike nauke :toothy12:
« Zadnja izmjena: 27 Studeni, 2009, 04:03:53 Lugburz »
Rock out till your life is at an end

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #409 : 27 Studeni, 2009, 04:09:43 »
Ja ti kažem da stavi točno aute koje ti tvrdiš da nisu unakaženi i da ne liče na auto.
I onda se ja čudim otkud ljudima padne na pamet takve stvari radit od automobila..
Kad se kaže "selo, seljo tuning" to znači da je to radio lik koji nema šmeka, sad jel on debil ili nije - to bih pustio stručnijim ljudima kad taj kod njih ode na analizu..

E da, ovaj prvi BMW je takav SELO stajl da to nije istina..
Tko je ono napravio od ove 5-ce, stvarno bi ga trebalo smjestit u ustanovu s bijelom košuljom..

Al na ovom forumu nema smisla raspravljat o autima, jer svako svoje tjera tako da sam odavno odustao gubit svoje vrijeme i živce.. Tu i tamo otvorim, malo se nasmijem i to je to..  ;D
1.ja san stavia aute koji nisu selo tuning
2.crni bmw uopce nije los al ovaj dodatak na zadnjim svitlima i poklopcu rezervara sjebe sve
3.koja petica??? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy11:

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
« Odgovori #410 : 27 Studeni, 2009, 04:20:44 »
1.ja san stavia aute koji nisu selo tuning
Onda si slučaj za razmatranje, kao i vlasnici vozila (izuzev slika koje nemaju veze sa  selo tjuningom nego nečim drugim)
2.crni bmw uopce nije los al ovaj dodatak na zadnjim svitlima i poklopcu rezervara sjebe sve
Meni je očajan, tebi nije loš.. Da se pogleda unutar auta, ili odnaprijed još bi se toga dalo za pronač.. Ovako odokativno, one pi*darije na stražnjem staklu, racing nalja na poklopcu rezervara, auspuh, naljepnice otraga, (trake??) oko štop lampi, zatamnljeni štopovi, zadnji spojler da ima downforce kad ubrza sa 250 na 340, Usto je blatan kao da je bio u svinjcu.
3.koja petica??? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy11:
VW Golf 5, onaj šta ima pola metra plastika sa svake strane i asimetričan "usisnik" na haubi..

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #411 : 27 Studeni, 2009, 11:05:10 »
pa nećeš na serijske amortizere stavljat sportske opruge,naravno da će ljuljat...ja sam stavio irmscherove opruge na vectru sa serijskim amortizerima pa eno ljulja ko klackalica,spustat auto preko 3,4 cm sa oprugama ni ne smijes jer amortizeri ubrzo propisajujer ne rade u tadnom području,a dobro ti je reko onaj,u izgledu razlike nema

zato se amortizeri tokare kad se stavljaju krace opruge ali to opet nije to..a da idem uzimat sportske amortizere + opruge dao bi para za koliko mogu uzet gewinde...

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #412 : 27 Studeni, 2009, 11:59:04 »
ma nije bas ko za gewinde,upola je,ne moras uzeti profi jer nisi profi,tek toliko da auto bude krut i stabilan

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #413 : 27 Studeni, 2009, 12:10:41 »
mozes mozes..naravno da neces kupit gewinde u ducanu i dat 10tkn  :)

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #414 : 27 Studeni, 2009, 12:12:05 »
pa kazem mozes,ali ne moras i ne trebaju ti profi

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #415 : 27 Studeni, 2009, 12:41:58 »
zato se amortizeri tokare kad se stavljaju krace opruge ali to opet nije to..a da idem uzimat sportske amortizere + opruge dao bi para za koliko mogu uzet gewinde...

ma koje tokarenje, jesi ti sinko probia? :toothy12: :toothy12: :toothy12:
to se ne radi sa tim tvojim rejserskim šemama...pilanje opruga par krugova, grijanje opruga itd...ili recimo stavit tvrđe opruge na serijske amortizere...misli sad malo...ajmo fizika...bit će tvrđi, tvrđa opruga=brži povrat...na serijskom amortizeru će ti počet poskakivat na rupama...neće ništa upijat i bit će tvrd...nemože bit NIKAKO bolje neg serijski
kupuje se komplet set sportske opruge+sportski amortizeri, koji su prilagođeni tim oprugama, imaju manji hod nego serijski.

ti, kao i 99% ljudi na ovom forumu a i šire neće uopće primjetit razliku u vožnji između toga i gewinda...gewinde su u biti isti k**ra* ko i to, nema razlike, samo šta su potpuno štelajuće u svim pogledima...a to će dobro doć jedino profi vozačima da bi podešavali setup ovisno o području na kojem voze.

zato aj molin te prestanite pisat sranja i punit ljudima glavu pi*darijama :toothy12:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #416 : 27 Studeni, 2009, 13:11:10 »
imaju manji hod sportski amortizeri jel..a sta dobijes tokarenjem serijskim amortizera? duzi hod?  :toothy12:

a to da nema razlike izmedu takvih amortizera i gewinda mozes tvrdit kolko oces i ja cu isto tako tvrdit svoje jer sam vozio isti auto i na kracim oprugama i na gewindama  :)

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #417 : 27 Studeni, 2009, 15:37:22 »
al ga neki seru i seru i seru
s kvalitetnim gewindama radis sta oces. dakle

auto ti moze bit skroz visok a tvrd
a opet moze bit skroz zabijen u pod a potpuno mekan

štelaš si kompromis

kračenje opruga nebi komentirao jer se to radi na jeftinim kramama za po selu se vozit dok je auto zabijen u pod a vozna svojsna na razini stojadina.

gewinde kw3 su vrhunska stvar i must have  :frajer:

jedina stvar koja mi se ne svida kod gewindi je sto auto u zavoju drzi drzi drzi i onda odjednom kad pusti zadnji kraj odes u 3pm a granica je yebeno mala.

s obicnim sportskim amortizerima i kračim eibach oprugama kontroliranje guzice je puno predvidljivije jer kuzis kad si blizu granice da te ne okrene i kad guza auta vec debelo kliže,na zadnje pogonašima dakako.
« Zadnja izmjena: 27 Studeni, 2009, 22:47:47 Aleksandar »

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #418 : 27 Studeni, 2009, 18:03:51 »
najjeftinija varijanta je radit opruge po narudbi(ima negdi u zg),a amortizere tokarit i ulit gusce ulje.pravom vozacu dosta za cestu.

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #419 : 27 Studeni, 2009, 20:12:00 »
imaju manji hod sportski amortizeri jel..a sta dobijes tokarenjem serijskim amortizera? duzi hod?  :toothy12:

a to da nema razlike izmedu takvih amortizera i gewinda mozes tvrdit kolko oces i ja cu isto tako tvrdit svoje jer sam vozio isti auto i na kracim oprugama i na gewindama  :)

pi*+uuuuu budale :o :toothy12:
1. šta ćeš ti tokarit na serijskom amortizeru? znaš li ti ti uopće šta znači TOKARIT? kako ćeš SKRATIT HOD??? visinu da...ali kako HOD :icon_scratch:
2. da da da da vozia si na kraćim oprugama žika RRejsing PRO evolution...na serijskim propišanim amortizerima...daj molin te :toothy12:

pun mi je k**ra* ove rasprave sa hrpom intelektualaca...radite šta oćete boli me kita...al saamo mi je smišno gledat koja sranja ljudi pišu :toothy12: