isplati se zalit na kaznu i traziti suceljavanje,jedan mi je policajac rekao da im nije placen putni trosak do suda na kojem se vodi postupak,i da vecina njih se ne pojavi na rocistu.
i meni je dosta puta pomoglo sto sam bio pristojan prema njima.
jednom sam napuhao 1,64,imao 8 ljudi u stoletu,i 20kmh preko ogranicenja,(policajac me pitao da li vozim minibus
),ja sam odmah priznao da sam pio,i rekao sam da znam da sam kriv,oni me pustili,rekli mi da odem preparkirat auto i da oni idu za 20 min da pricekam i da se odvezem doma,ja sam rekao,posto sam kriv da cu pjeske doma,dok moj jedan pametni prijatelj nije cuo da me policajac pustio i krenuo u raspravu s njim da oni nas moraju vozit doma (koja budala) i onda je policajac popizdio pozvao me i rekao da cu sad platit kaznu zbog frenda i neka se frendu zahvalim,dobo sam 800kn kazne,plus novi ljecnicki 350kn,plus izdavanje nove vozacke 70kn....
treba biti pristojan i datim im do znanja da ih postujes,vjerujem da ce se i on lijepo ponjeti prema tebi!
tako me jednom pustio i na valjcima,mogao mi je napisat kaznu,ali sam rekao da sam student i da nemam novaca i bio sam pristojan i pustio me!
tako da nemam losih iskustava sa policijom