ovaj gix je neki lac koji je uletio sa šprehom da on može bolje napisat zakon
šta se policije tiče, ja poštujem svakog policajca, bio on interventna,prometna ili neka druga policija, za mene su oni svi isti, znači prometna ti maše palicom staneš, intervenjak trči prema tebi ti stojiš i čekaš itd itd
Uglavnom šta hoću reć, nisam bio nikad u situaciji da se bojim policije,bježim od njih ili nešto slično, na način na koji oni postupaju samnom se ne obazirem previše, ja sam s njima samo službeno kontaktirao i mislim da sam takvim načinom komunikacije najbolje prošao gdje god sam ih sreo.
Svaki put su mi valjuknuli kaznu kad sam bio kriv, kad nisam samo su provjerili dokumente i aj vozi. Ja valjda nemam simpa izraz lica jer mi nikad ništa nisu oprostili
al valjda hoće, ić ću na facelift
Uglavnom, ako si ti normalan,nemaš dosje i ne praviš se budala neće te oni previše ni gledat, znam 100x dnevno proć pored policije ali na trećini gasa, 40ak km/h, stopiš se u kolonu i ni ne vide te. A negdje sam pročitao nekom u potpisu da ispod značke nema srca i mogu se složit s tim u potpunosti, jer zbog tvojih fakin 500kn kazne i što ćeš plavca podmitit sa 100kn da ti niš ne piše on neće riskirat svoj posao kao što nebi ni nitko od vas.
Prema tome prestanite bit licemjerni i počnite poštivat zakone, ili bar budite u nekim okvirima