Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj  (Posjeta: 21888 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
Odg: Ovlasti policije u Republici Hrvatskoj
« Odgovori #40 : 07 Listopad, 2009, 17:37:58 »
ima tu i istine ali kad gledaš u prošlost ja sam bježao od policajca na drugu stranu ulice samo da se na mimoiđemo.

a sad ide kljinjo ususret policajcu i jebe mu majku naglas da sve grmi.

prije bi mu policajac odalamio šamarčinu i još bi mali dobio kodkuče porciju, a sad policajac nesmije da ga krivo pogleda a kamoli nešto uradi to je dijete on može sve i ubiti roditelje ako treba nebu mu spala dlaka sa glave.

klinci su to skužili i masovno koriste to što ih je država stavila na instancu da su zakoni za njih samo slovo na papiru koji se lako zapali i niš im nemreš.

ali da se ne uvrijediš gledajuči avatar te čitajuči tvoje postove nisi ni ti daleko od njih. malo poštovanja za starije ipak nebi škodilo.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #41 : 07 Listopad, 2009, 17:50:24 »
ja sam bježao od policajca na drugu stranu ulice samo da se na mimoiđemo.

Milicajaca, a ne policajaca.
Istina, rasterecivali su sudove od prekrsaja, pa i blazih kaznenih djela reputacijom da ces dobit finih batina. Ako nista drugo, koja "odgojna" preko ledja i samar dva i kvartovski huliganizam je nestajao kao led na suncu.

a sad ide kljinjo ususret policajcu i jebe mu majku naglas da sve grmi.

I sto je najgore, ti isti klinci su toliko filmova vidjeli da odavno vec u tucnjave nose nozeve, pistolje, palice... Prije si mogo bit 100% siguran da ak dobis batine sve bude u redu kroz par dana, a danas - ostanes invalid bez bubrega, slezene, jetre jer ti ju je neko propiknuo nozem...
Da ne pricam da slucaj tipa Luka Ritz nije postojao u cijeloj Jugi. Nikada.

Svakako su milicajci uzivali postovanje, a ako ne postovanje, onda barem strah od nekog kome je palo napamet radit sranja. Fale mi ta vremena.
Sjecam se (imao sam mozda 10 godina) da mi je jedan lik uzeo i nije htio vratit kosarkasku loptu jer mi je pala na njegov stol u kaficu i prolila mu cugu. Badava se ja ispricavao i nudio platit novu rundu. Al kad sam ugledao murjaka i dosao do njega i ispricao kaj se desilo, lopta je bila u roku 3 sekunde u mojim rukama, a lik koji ju je uzeo je bio manji od makovog zrna
« Zadnja izmjena: 07 Listopad, 2009, 17:52:58 3alfa3 »

Offline munja

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: aprilia sr 50
  • Moja Kaciga: šljem.....
  • MojSetup: kita u billa 2 dio
  • MojSpuh: leovince (ZX)
« Odgovori #42 : 07 Listopad, 2009, 18:01:55 »
ljudi nemojte bezveze drkat po našoj policiji  :nono: od 100 policajaca ak 5 ne valja jbg nevalja ali ih nemojte sve trpat u isti koš jer ipak je to naša policija  :notworthy:

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #43 : 07 Listopad, 2009, 19:12:26 »
ako vec ides bjezati policiji .. sigurno neces stat na iducem semaforu .. sigurno ces skrenuti na trotoar ili proc kroz pjesacku zonu .. kroz crveno .. ... pocet ces radit samo prekršaj za prekršajem .. ali ako mu tako bjezis on moze ko zna sta mislit .. i odma si sumnjiv za ko zna sta .. i srusi te  .. pa ti bjezi  :toothy11:

baš me danas štopalo .. sve sam imao osim kategorije jer nisam vozio 50kubika nego vise .. kaze 2000kn .. ali ja posto polazem i sve ostalo uredno da ce pisat 500kn .. i napise mi da nisam pjesaka pustio ..  i sad neznam ni ja na sta da se zalim .. jer sam ugrozio druge sudionike .. a inace sam samo sebe ugrozio ..
i još kad me zaustavia .. kaže mi .. daj mi ono šta nemaš i prometnu  :toothy12:

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #44 : 07 Listopad, 2009, 20:47:37 »
Dosad sam samo cuo da murjake ruse s motora, a nitko od vas ne zna dokazat to sto govorite.Za razliku od tipicnog hr murjaka mrcine, posao sam na www.mup.hr i nisam nigdje nasao potvrdu ovih sranja koja je on izjavio. Pitao sam jeli itko dozivio da ga ruse i nije se nitko pojavio sa takvim iskustvom. Kad argumentiras to sto govoris onda cu ti reci svaka cast u pravu si. Ja nisam nadobudni klinjo koji ubija dosadu tako da se prepire sa majmunima i stvarno nikon prekini srat ,vec obrazlozi to sto govoris. Ja sam imao dosta prekrsaja, vecinom sitnih, a nisam imao iskustava da me lovi patrola itd. Zato pitam sto tada policija radi. Naveli ste takozvanog jeza koji se koristi za prekrsitelje s automobilom, ali nisam ni na netu vidio da to rade bikerima. Auto bi jednostavno stalo, a kad je motor u pitanju tu bi bilo mrtvih. Ali zanimljivo da cak ni policajac ne zna navesti po kojem zakonu i clanku se odreduje tako rigorozna mjera, jer ovdje ne pricam o pljackasima i ubojicama, vec o standardnim prekrsajima tipa vozacka , reg, auspuh itd.

e pa onda jedini koji sere si ti...

odgovorilo ti se 15 puta da moze a ti ocito nemos svatit pa dobro.. eto nisi ti kriv ja sam sta neam zivaca za gluposti..

posto ti nisi ma iskustava ja jesam, biza san i isli su me rusit AUTOM a kamoli da bi te ovi na motoru roknia nogom pa ko te jebe...

i kako je vec napisano kad bizis radis prekrsaj za prekrsajem... i sta si nego potencijalni ubojica... odvezujes im ruke da rade sta oce  :hello:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #45 : 08 Listopad, 2009, 08:02:41 »
nemoj me žderat ozbiljno su te rušili.

nebih to htio nikome da si priušti , em razbiješ sebe em si razbiješ makinu a oni trljaju rukama dolijao sivonja.

i tko je na zadnje kriv ti ili oni. nisi htio stat nisu te mogli drukčije zaustavit pa se razbi strgaj ono u što si ulagao to je dovoljno, netreba odgojna to ti je odgoj na teži način.

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #46 : 08 Listopad, 2009, 11:35:14 »
ja san kriv jer nisan tia stat kad su oni iz auta trazili... nisan ima regu na motoru i isa bizat .. sta ce pomislit prvo nego da san motor ukra  :dontknow:

SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline gix 200 ccm

• forumski pješak
  • *
  • Ozna sve dozna
  • Moj Skuter: Biciklu (beverly kad nije na servisu), Trekker
  • MojSpuh: Serdarevi?
« Odgovori #47 : 10 Listopad, 2009, 19:57:14 »
Posto si iz splita virujem da si toliko munjen da bjezis, ali da su te rusili, to ti ne virujem nikako . Sad se pravis pametan, da bi ti dokaza da si u pravu. Svaki tvoj tekst je tipicno preseravanje splitskog mandrila. F..k Off
Nikad više talijana

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #48 : 10 Listopad, 2009, 20:01:34 »
meni inace znaci to u zivotu jel mi ti virujes  :toothy12:

dodj isebi kad nemas kome
« Zadnja izmjena: 10 Listopad, 2009, 20:03:08 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline gix 200 ccm

• forumski pješak
  • *
  • Ozna sve dozna
« Odgovori #49 : 10 Listopad, 2009, 20:11:07 »
Dobro evo ti konkretno. Nitko nije lud da ti poviruje. Ti si tipicni idiot koji bi htio bit zajeban i opasan ali nisi, vec cekas maminu veceru i ides pajkit, a te ghostrider fore prosipaj na forumu za predskolce.
Nikad više talijana

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #50 : 10 Listopad, 2009, 22:08:01 »
ja koliko sam skuzio u pravilniku, svako vrijeđanje admina ili moderatora se kaznjava banom... ili??  :toothy3:
taj sam

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #51 : 10 Listopad, 2009, 23:53:52 »
ma sta ce mish, ima kompleks malog mista, zasto bi ga bana.. to ti je ko da covika sakom u glavu opalis... s budalama samo nemas posla :)

@ gix koliko kuzin na peljescu nema skole osnovne, jer vidim neznas citat... nisan napisa DA ME SRUSILO, nego da me ISA SRUSIT...

sad bi ti ja vratia na mamu al nesmin jer je protiv duha foruma  :hello:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #52 : 11 Listopad, 2009, 00:06:15 »
i mene su rusili..bilo je to davno  :icon_biggrin: ugl. imao sam 14 ako se ne varam, skuter imao teske rolice i nije se mogao razvrtit a dvojica na motoru uredno sa kacigama, rega i sve ali nisam imao vozacku..i idem ja kroz zavoj i iza mene doleti frajer sa bemburom (motorom) a ja pun gas (40-50km/h) i ok s moje ljeve strane i ljepi se na mene i nista vozim ja tako i izbjegavam njegov bul bar na bemburi al k**ra* na kraju em tolko izgurao u kraj da vise nisam mogao nis osim stat i stanem, on uzme papire i kaze 'prati me' i ja za njim do postaje i tamo on vec napisao papir da je skuter oduzet..kad eto dolazi susjed i poprica malos nadobudnim policajcem i policajac podere papiric i posalje me ca... :icon_biggrin: imam jos iskustva sa rusenjem al nije u redu da sad pisem toliki post.. ;D

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #53 : 11 Listopad, 2009, 00:06:36 »
meni frenda izgurali s ceste jer nije htio stat...nije imao tablicu, i sta bi mogao murjak mislit...nego da je skuter ili ukraden ili nesto....nije imao papire kod sebe i murjak zvao sluzbu i morao pltit put do policije itd...i pokupit ga s papirima...

ima dobrih murjaka, ali ima i onih koji se malo zesce izivljavaju...sreo sam dosta dobrih murjaka, koji su mi mogli kaznu samo tako zapucat pa nisu...

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #54 : 11 Listopad, 2009, 02:46:40 »
ovaj gix je neki lac koji je uletio sa šprehom da on može bolje napisat zakon

šta se policije tiče, ja poštujem svakog policajca, bio on interventna,prometna ili neka druga policija, za mene su oni svi isti, znači prometna ti maše palicom staneš, intervenjak trči prema tebi ti stojiš i čekaš itd itd

Uglavnom šta hoću reć, nisam bio nikad u situaciji da se bojim policije,bježim od njih ili nešto slično, na način na koji oni postupaju samnom se ne obazirem previše, ja sam s njima samo službeno kontaktirao i mislim da sam takvim načinom komunikacije najbolje prošao gdje god sam ih sreo.
Svaki put su mi valjuknuli kaznu kad sam bio kriv, kad nisam samo su provjerili dokumente i aj vozi. Ja valjda nemam simpa izraz lica jer mi nikad ništa nisu oprostili  :laughing6: :laughing6: al valjda hoće, ić ću na facelift  :toothy12: :toothy12:

Uglavnom, ako si ti normalan,nemaš dosje i ne praviš se budala neće te oni previše ni gledat, znam 100x dnevno proć pored policije ali na trećini gasa, 40ak km/h, stopiš se u kolonu i ni ne vide te. A negdje sam pročitao nekom u potpisu da ispod značke nema srca i mogu se složit s tim u potpunosti, jer zbog tvojih fakin 500kn kazne i što ćeš plavca podmitit sa 100kn da ti niš ne piše on neće riskirat svoj posao kao što nebi ni nitko od vas.
Prema tome prestanite bit licemjerni i počnite poštivat zakone, ili bar budite u nekim okvirima  :headbang:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline gix 200 ccm

• forumski pješak
  • *
  • Ozna sve dozna
« Odgovori #55 : 11 Listopad, 2009, 11:38:27 »
Nikon ti si jedan obicni debil, i to sto si moderator, zaboli me kita. Samo glumis majmuna u svakoj temi, i glumis nekog kulera. Sto se tice kompleksa malog mista: to sto zivim trenutno na peljescu, ne znaci da nisam iz grada. Zivio sam u dubrovniku do prije koju godinu, i navika sam se na debile ko sto si ti. Mozes me banat jebe se meni. A sad idi papat cokolino da imas snage se preseravat po forumu.
Nikad više talijana

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #56 : 11 Listopad, 2009, 11:43:58 »
opa opa sta je nokog pogodilo u zicu..

tehnicaru jake struje  :icon_biggrin:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #57 : 11 Listopad, 2009, 12:26:32 »
Nikon ti si jedan obicni debil, i to sto si moderator, zaboli me kita. Samo glumis majmuna u svakoj temi, i glumis nekog kulera. Sto se tice kompleksa malog mista: to sto zivim trenutno na peljescu, ne znaci da nisam iz grada. Zivio sam u dubrovniku do prije koju godinu, i navika sam se na debile ko sto si ti. Mozes me banat jebe se meni. A sad idi papat cokolino da imas snage se preseravat po forumu.

gix skuliraj se malo ovo je sad prevršilo mjeru. mislim da ste se dost tu izvrijeđali i od sad je mir.

ako ne onda bez obzira tko prvi poslije mog posta opet krene dobije bananu.

Offline Hrvoje_40

• forumski savjetodavac
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi
  • Moja Kaciga: IXS HX 407 Grafik
« Odgovori #58 : 07 Travanj, 2010, 10:22:20 »
ovaj gix je neki lac koji je uletio sa šprehom da on može bolje napisat zakon

šta se policije tiče, ja poštujem svakog policajca, bio on interventna,prometna ili neka druga policija, za mene su oni svi isti, znači prometna ti maše palicom staneš, intervenjak trči prema tebi ti stojiš i čekaš itd itd

Uglavnom šta hoću reć, nisam bio nikad u situaciji da se bojim policije,bježim od njih ili nešto slično, na način na koji oni postupaju samnom se ne obazirem previše, ja sam s njima samo službeno kontaktirao i mislim da sam takvim načinom komunikacije najbolje prošao gdje god sam ih sreo.
Svaki put su mi valjuknuli kaznu kad sam bio kriv, kad nisam samo su provjerili dokumente i aj vozi. Ja valjda nemam simpa izraz lica jer mi nikad ništa nisu oprostili  :laughing6: :laughing6: al valjda hoće, ić ću na facelift  :toothy12: :toothy12:

Uglavnom, ako si ti normalan,nemaš dosje i ne praviš se budala neće te oni previše ni gledat, znam 100x dnevno proć pored policije ali na trećini gasa, 40ak km/h, stopiš se u kolonu i ni ne vide te. A negdje sam pročitao nekom u potpisu da ispod značke nema srca i mogu se složit s tim u potpunosti, jer zbog tvojih fakin 500kn kazne i što ćeš plavca podmitit sa 100kn da ti niš ne piše on neće riskirat svoj posao kao što nebi ni nitko od vas.
Prema tome prestanite bit licemjerni i počnite poštivat zakone, ili bar budite u nekim okvirima  :headbang:

bravo  ;D
ja mislim da nitko od nas ne bi riskirao posao za 100 kn
Možda jesam čelav ali bar nemam problema sa lošom frizurom :)

Offline gogo180

• forumski skejter
  • **
  • ........
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: sp-180, sp-50,vxr180
  • Moja Kaciga: zekina
  • MojSetup: 185ccm
  • MojSpuh: neki ručno rađeni ???? bog zna
« Odgovori #59 : 07 Travanj, 2010, 10:32:49 »
nismo u americi ljudi negovorimo o nekom robijašu koji je pobio desetke ljudi pa bježi na skuteru ????? jbt..  i kako ja znam nećeš bježat na auto cestu pa da te policija ima mjesta srušit itd nego po gradu kroz gužvu gdje policija te nemože na dovoljno siguran naćin uklonit s ceste...