Dosad sam samo cuo da murjake ruse s motora, a nitko od vas ne zna dokazat to sto govorite.Za razliku od tipicnog hr murjaka mrcine, posao sam na
www.mup.hr i nisam nigdje nasao potvrdu ovih sranja koja je on izjavio. Pitao sam jeli itko dozivio da ga ruse i nije se nitko pojavio sa takvim iskustvom. Kad argumentiras to sto govoris onda cu ti reci svaka cast u pravu si. Ja nisam nadobudni klinjo koji ubija dosadu tako da se prepire sa majmunima i stvarno nikon prekini srat ,vec obrazlozi to sto govoris. Ja sam imao dosta prekrsaja, vecinom sitnih, a nisam imao iskustava da me lovi patrola itd. Zato pitam sto tada policija radi. Naveli ste takozvanog jeza koji se koristi za prekrsitelje s automobilom, ali nisam ni na netu vidio da to rade bikerima. Auto bi jednostavno stalo, a kad je motor u pitanju tu bi bilo mrtvih. Ali zanimljivo da cak ni policajac ne zna navesti po kojem zakonu i clanku se odreduje tako rigorozna mjera, jer ovdje ne pricam o pljackasima i ubojicama, vec o standardnim prekrsajima tipa vozacka , reg, auspuh itd.