I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
a kad će mene nmoji starci iznenadit motoron :laughing7:Mene jedino iznenade pljuskon kad dođen pijan.Tada me baš iznenade Sritno s novon jurilicon
Citat: StreetRunner - 05 Lipanj, 2007, 09:29:13a kad će mene nmoji starci iznenadit motoron :laughing7:Mene jedino iznenade pljuskon kad dođen pijan.Tada me baš iznenade Sritno s novon juriliconfala,e da vas pitam ..koliko ce moja kršina ici kad skinem blokade?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
polako.... nek se prvo malo razradi...
Citat: filiplatinovicz - 08 Lipanj, 2007, 09:46:16polako.... nek se prvo malo razradi... razradujem...jucer se iz naselja mal zaletio do grada...natankat i tako to...kad ono murija...ja bris u autopraonicu hahahahhahaprodjem kasnije 2 ulice dalje,neki pandur sa ljiudima ispred kuce stoji i prica (ja vozim legu bez kacige,i neam regu)...bulji ko u
Citat: Tommek - 08 Lipanj, 2007, 10:32:12Citat: filiplatinovicz - 08 Lipanj, 2007, 09:46:16polako.... nek se prvo malo razradi... razradujem...jucer se iz naselja mal zaletio do grada...natankat i tako to...kad ono murija...ja bris u autopraonicu hahahahhahaprodjem kasnije 2 ulice dalje,neki pandur sa ljiudima ispred kuce stoji i prica (ja vozim legu bez kacige,i neam regu)...bulji ko u Sredi regu što prije, a i kaciga ti ne bi bila na odmet
Bojin se da je ipak ćaćina... Onda, jel ideš sa novon bebon u ZG na rođendan foruma...?