Evo nekih novosti
Album slika možete pogledati na google-u jednosavnim klikom
OVDJE A napravio sam nešto novo a to je uredio sam sve svoje bilješke u jedan online dokument također na google-u
Pogledaj dokument (dnevnik radova)
OVDJE Današnji post (dodan je u dnevnik radova, i svi budući moji postovi će biti postani ovdje na forumu i u dnevnik radova radi lakše preglednosti). Link dnevnika radova i galerija slika će se od sada stalno nalaziti na prvom postu.
Sve sljedeće bilješke će bii popraćene slikama.
03 Listopad, 2009
Danas nisam ništa radio na motoru, čekam ponedjeljak da mi stignu namotaji od nonamera i da u ponedjeljak napravimo kajlu paljenja kod tokara. Onda ću kad to sredim sljedi nastavak radova:
Večeras sam slikao sve nanovo sve djelove i evo pišem ovaj post na google docs, našao sam način kako da sve svoje bilješke držim urednima i preglednima jer kao što sam gore napomenuo mojskuter.com forum mi ne dopušta da moji postovi sadrže preko 1000 znakova.
A slike sam uplodao na googlov online album, dosta praktično sve u svemu.
Eto što da kažem osim da komentirate slike i način na koji sam odlučio držati svoj projekt preglednim, ono da nemoras prolistat svih 30 stranica da bi našao ono što te zanima na forumu.
I evo jedno pitanje za vas.
Kod crvenog TNT kabela svjećice molio bih one koji znju da mi kažu kako da to spojim , slikao sam bobinu i taj kabel, nije mi jasno kako se spaja. A slikao sam i staru kočionuu pločicu tako da vidite što je to uništilo onko onaj stari disk lol!
I ako vidite da neki od navedenih djelova imaju oštećenja poput kvačila, variomata i zvona kvačila volio bih da mi kažete, trenutno nemam zvono kvačila pa se nadam da mogu koristiti standardno, još samo moram nabaviti centralnu oprugu i gljivu. A što se tiče onog malossijevog kvačila koje sm stavio, to imam i mislim se dali da stavim malossi fly ili stage 6 ovo kvačilo, vjerovatno ću staviti s6 kvačilo a prodati malossi, nek se jave zainteresirani