nije mi jasno sta bi standardni skuter radija na stazi igdi??50 ccm standardno nema smisla...
moje misljenje je da je SRAD u pravu... sta se tice klase 70... to opet vec koliko toliko ide... i opet je stvar maste i igranja oko blokova , garniture karba i svega...
cinjenica je da za high end triba izdvojit masnu lovu... npr moj skuter prosle sezone na trci u Marofu ne da je bija najslabiji nego je bija boze sacuvaj... i zbog cega?? jer neman jos 5-6 000 kn za kupit kit i radilicu... i sta je najljepse... po sezoni triba prominit bar jedan put klip sa prstenom... a to je jos 1000 kn... nama it sta smo dalje od tih staza je najveci problem put... konkretno mene je izaslo oko 1700 kn same benzine za auto koji vuce trajler sa dva skutera, oprema, roba, gume, alat... i ostale pi*darije... da na to nemoran bacit pare mozda bi se moglo jos stako iskombinirat... i zato san ja mora uzet polovni malossi mhr kit i radilicu... to je naravno za sad ovu sezonu... a di je jos npr jebeni kevlar remen koji dodje 500 kn... sve su to pi*darije al kad ih stavis na papir padne ti mrak na oci... zato bi najjbolje bilo ka sta SRAD kaze neka 70 klasa sa gizama... i to je to... ko zna moze iz toga isto dosta izvuc... a nece potrosit toliko para...
a sta se tice Sp 180... jedina investicija je karb, puvalica, usis i mozda jos neka glupost... a to u usporedbi sa 70-icama ... to je mukte...
nemojte mislin da solin pamet... samo kazen kako ja tzo vidin sa svog stajalista...