srad,nebitno koji cilindar koristis(uzmi i jaci midrace) ako je snaga ogranicena odredenim tipovima ispusnih sistema i okretajima!
mozes ti staviti i race cilindar ako ga nemozes zbog ispuha(recimo nardo,4 race,c16) izvrtiti na pravilne okretaje!
sto se tice duo plusa i narda recimo on moze na top radilicu od 700 kuna voziti tako da ta investicija i nije strasna.opet ti ostaje odabir ako oces voziti na serijskoj (sto piaggiova i moze izdrzati ali na vlastiti rizik)
zaboravio sam napomenuti struju da mora ostati original magnet,dozvoljen je samo aftermarket CDI!
sto se tice prijenosa takoder prakticki mozes voziti na serijskom(variomat , kvacilo bla bla)
potaknuo bi decke da sparaju 400 kuna od trke do trke da si stave variomat , remen novi bla bla a manje bi se brige vrtilo oko struje(innerrotora) kita(mhr team i ostali tog razreda,(over range.a).
to su komponente koje u startu kostaju!
evo preko mene bi se dalo rjesiti amortizeri po jako dobrim cjenama i ja bi bio spreman nabaviti svim vozacima iste po nabavnim cjenama( zadnji za normalne skutove(runner i ostali) (a i prednji za zipove).