Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
posto vidim da si ti jako dobro upucena u ti reci mi sta ti mislis o tome...kako to rijesit ako se opce moze rijes....ako je sve odbijeno od rogulica onda nam je djaba ode trosit rijeci...e da je barem neko odnjih gore na forumu...
Da je sveti Petar na forumu badave ti je .Mada nekome lići da je ovdje nabubano svega i svaćega ima i dobrih ideja. Naravno i nemogućih u smislu da bi po mnogima bilo klasa više no vozača pa fino svak kući sa nagradom.Neide.Nigdje u svijetu nema niti će biti silnih " serijala" i slićnog iz razloga što pojam utrkivanja od svog nastanka , a pratim gotovo 30 godina razumije iskljućivo jezik bržega po bilo koju cijenu.To je tako i tako će vjerojatno biti zato što motoutrke nikada nisu bile amaterski olimpizmom obojeni sport več čisto profi natjecanje za vozače i teamove koji imaju novaca.Možda to mladim ljudima izgleda surovo ali je to nažalost tako.Nekada su klubovi bili logistika i pomagali u motorima i vozačima , recimo 1999 je MK samobor nabavio preko 10 MX motora uz pomoć vozača i vozilo se.Prije četiri godine smo dobili tri Quada sponzorska za vožnju i vozilo se , divlja se prisjetila da su i skuteri bili sponzorski mada se upravo kod njih sječam u Raći lik nakon utrke BACI skuter naravno jer ga nije platio i nije njegov.Moj savjet željnima slobodnog utrkivanja je : okupite se na nekoj stazi , dogovorite pravila , zadužite si nekoliko ljudi da vam vode "zmiju" i uživajte u utrkivanju i zajebanciji.Natjecateljsko utrkivanje će i nadalje biti dostupno onima koji će moći više uložiti ili pronaći sredstva za sebe i samim tim osigurati logistiku prijeko potrebnu za sezonu.Jedan primjer koji je i ovdje prisutan mi se javlja iz utrke u Šibeniku dan prije utrke na stazi dvadesetak "ljuto nabrijanih" Zipova i Runera lokalnih Šampiona jure stazom u slobodno vrijeme i ja im predložim da će dobiti jednodnevnu licencu da se oprobaju u utrci! Niti jedan nije imao muda odvoziti utrku praktično doma , sve su bili izgovori ...neda čaća , sutra radim .... baš me zovu u goste sutra i slično.Takvih sam se nagledao da mi pozli od njih, a ima ih braco ovdje ko u prići zato priznajem kada pljuje po nečemu Divlja , mali SP i još poneki koji su se dobrano oprobali u fajtanju na stazi u odnosu na Šampione koji bi vozili OPEN-Serijala ali da nas nema više od tri u klasi.
Kakvih 5000 eura? Skuter za PH se da slozit za 1000eura,pogotovo za open klasu
ja cu jos spustiti granicu i reci oko 4000 4500 kuna za sp komplet spreman za open klasu!
a sad si malo pretjeral
10 000 kn vrlo dobar midrace setup??? Kolko tebi onda treba novaca da slozis high end??
oni valjda misle da moraju imat sve nove djelove da bi vozili utrke.....
Pa nego kaj si ti mislio..ko je jos vidio vozit na starim djelovima...to sam mi fuŠeri mozemo
i to kai velis....kai bi svi rekli da dodjes sa polovnim kitom il spuhom na trku.....svi bi te popljuvali.....al nas to previse ne dira.....
da da.....bit ce veoma zanimljivo....