nije to nis novo kod nas..tako se tu vozi
točno to, u Rijeci se vozi malo agresivnije nego u ZG, jednostavno neznam zašto al tko god dođe izvana u Ri govore da smo divljaci, valjda je problem u njima
Kod nas su svi masovnije stantali i radili pi*darije po koloni dok ih se nije malo stjeralo u red, sad su ok, i zatvaranje sezone će bit bolje jer je ruta propisana i imamo pratnju autom i više ljudi za organizaciju.
Na meetu se uvijek formiraju 4 grupe, oni koji su prebrzi i pobjegnu, onda najveći je dio ovih sa normalno voze, mala je grupa onih koji su sporiji i jedna grupa ima koja se pogubi jer idu doma iz nekog razloga.
Uglavnom na kraju meeta kad je najbolje se održi po par ljudi iz svake grupe i tad bude i najbolje, ovi ša su išli doma stavljaju slike na forum dok mi ostali ne dođemo
Ja znam da to nevalja, da treba bit homogena kolona i bok, ALI....na prvi Scooter Inside meet je došlo PREKO 70 skutera i oko 100 ljudi, znači 30 ih se vozilo s nekim,i tu dolazi do selekcije jer dečko sa serijalom i s nekim iza nemože vozit kao ja s 70tkom, znam da je to krivi način, ali ja prije svakog meeta kažem da ćemo se vozit 60km/h i ko ide brže nek ide, ko ga jebe....ali onda ja vozim 60 i svi odlete i ja ostanem zadnji j****u,e pa ga onda i ja stisnem i ko ga jebe....radi se o tome da se nemože svih drža na okupu jer dio ljudi nema kulture vožnje i enma osjećaj za kolonu ni promet.
A vi ša se niste mogli snać na meetu i izgubili ste nas...DOBRODOŠLI U RIJEKU