gle kiki daj budimo razumni, da ti kažem par stvari, nemoj mi zamjerit, ok si lik al poslušao sam ja tebe ali čitaj šta ću ti reć.
Ja poštujem i cijenim svakog tko radi bilo šta da se podigne razina na kojoj obitava svijet skuteraša, organizirat dobar meet je stvar za koju treba imat "žicu" treba znat posložit par stvar i kvalitetno ga vodit i privest kraju.
E sad, tebi možda na meet dođe 15-20 ljudi, meet je kvalitetan, druženje, zajebancija i sve i vama je super.
Nama u Rijeci na meetu nikad nije bilo ispod 30-35skutera, je jedino u prijelazu generacija gdje je scena spala na 5 skutera i tako se držalo godinu-godinu i pol dok Scooter Inside nisam osnovao.
Bit je u tome da znači nas oko 50-60 dođe na glavni Riječki trg na špicu u podne, napravimo blokadu trga, Korza,svega,kužiš.
Ljudi prilaze sa svih strana, slikaju nas, sama naša pojava je za građane Rijeke i prolaznike sam po sebi show.
Naša organizacija nije nikakva, možda je loša ali je ima. Puno je lakše držat pod rukom 20 ljudi koje dobro poznaš nego 60ak koje slabo ili nikako poznaš + velika većina njih je prvi put na meetu i nezna se ponašat, uglavnom su ufurani i forsaju se da se dokažu. Nas 10-15 starijih se držimo nekih okvira kulture i tako vozimo.
Sumnjam da je bilo tko toliko jak autoritet da ostalih 50 drži u šaci.
Riječki meetovi su bili i bit će i dalje jedni od najvećih i najjačih u Hrvatskoj jer scena je jednostavno takva i koliko god se netko drugi trudio neće još dugo uspjet to postić.
Zagreb,Split ili neki drugi grad će opet imat dobre meetove,ali tek kad uspiju okupit scenu koja sad postoji kolika god ona bila i tek za par godina kad pristignu mladi dečki koji sad imaju 10-12 godina,koji će za par godina kupti skuter i u sve to se tek ufuravat kao i mi prije 5-6 godina a neki i više