Tehnički kutak > Tuning skutera
Baotian kit 80ccm kolko je isplativ???
Aleksandar:
ak si uspio natjerrat baotian da crkne onda si majstor.. :toothy12: :toothy9: ;D
roby44:
--- Citat: DUBrawa - 16 Svibanj, 2007, 12:23:48 ---Eda hvala roby. Pa nač ču jednostavno na netu upute. Znam ja kit stavit meni ej samo podešavanje bregaste i ventila sjebano. Ali to sve mogu nač. Bolje to nego da dajem još kojih 700kn za montiranje. Jel imaš koji link roby da mi daš za upute ako si našo ?
--- Kraj citata ---
http://chinesescoots.forumwise.com/forum.html
ovdje ces nas sve sto trebas... imas i za ventile, mislim da ide 0,10 usis i ispuh... uglavnom pogledaj...
DUBrawa:
Hvala . Ima sve o njima. Svaka mjera za njega . Malo ču to proučit pa ako nije teško kupujem kit. Jel ko sazno kolko su nakraju ventili za baotiana?
DUBrawa:
joj. Dal zna neko di ima još za kupit kit osim u ing-kartu. na ovoj stranici sam sad vidio da ima kit di se dobio i još glava sa ventilima i bregasta i to 70 eura. Mora takav kit bit negdje i u hrvatskoj ...
DUBrawa:
Ma evo upravo sam ja nazvo cara muslia svi ga znate valjda. Car za djelove. Kit je kod njega 800kn ali dobim i bregastu i glacvu a ventile mis loži za 100kn tako da je to rješeno. :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju