Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian kit 80ccm kolko je isplativ???

<< < (3/8) > >>

DUBrawa:
Procito sam negdje da je ontiranje kita skupo pa bi ga sam anmontiro ali neznam baš motor dovest u fazu ipak nemogu to od oka i neznam ventie podesit. Ima ko kakav savjet?

ivanm:
ako neznaš bolje ne diraj sam, uglavnom ima lanac koji ima oznake i tako, ima tu puno zafrkancije, na 2t je jednostavnije..

DUBrawa:
na 2t enma uopče zafrkanciej zato jel nema ventile ni ništa ssamo klip glava cilindar svječica i deri.  A 4t uhuhu posla. Znam da na bregastoj ima 2 rupice koje moraju stajat ravno dok je klip u gornjem mrtvom kutu odnosno dok je klip u gornjem položaju cilindra. E sad ja nemogu to sam sa rukom točno u milimetar pogodit. Onda druga stvar. Treba i ventile podesit točno kolko da se otvaraju i to. Dali možda oni u servisu imaju neki specijalan alat za podešavanje bregaste? Ja mislim da ču morat njega a ta podešavanja ipak na servis. Al neznam kolko če mi naplatit za to...

roby44:
imas oznake na magnetu, vidio sam po netu upute kak se slaze taj kit,nije bas tak tesko.

DUBrawa:
Eda hvala roby. Pa nač ču jednostavno na netu upute. Znam ja kit stavit meni ej samo podešavanje bregaste i ventila sjebano. Ali to sve mogu nač. Bolje to nego da dajem još kojih 700kn za montiranje. Jel imaš koji link roby da mi daš za upute ako si našo ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju