Tehnički kutak > Tuning skutera
Baotian kit 80ccm kolko je isplativ???
DUBrawa:
Pa eto tu me čisto zanima vaša mišljenja kolko je isplativ kit za baotiana od 80 ccm. Košta 800kn u ing-kartu i diže ga na 6kw. jedino šta me jebe kod tog kita je čuo sam da je od baotiana radilica preslaba pa da ga se ne isplati stavljat. Kolko je to istina i kolko bi išo sa kitom?. Dal bi trebao sportski auspuh ili ako ništa drugo povadit komore iz serijskog?
Sugar:
ici ce ko seriski cvajo
auspuh nije tolko bitan posto je 4-takt ali jasno da ce otvoreniji ipak nesto dat
DUBrawa:
Sorry znam da glupo ispada što pitam ali šta je cvajo?? :laughing3: :laughing3: :laughing3: . Ako misliš na serijske talijane i ostalo u 1 . klasi iči če i malo jače jel seriale nejdu oko 100 km/h. A i vuči če dobro
Aleksandar:
Cvajo -to je 2t motor,jer ima 2 takta i dobiva iskru na svakom okretaju radilice,za razliku od 4t...Dakle dvotaktni,standart 50 ccm scootaci...Nemaju ventile,opruge ventila,bregastu,fazni lanac...
ivanm:
moj frend je prije 1.5 godine imo baotiana 50 i on je gledo te kiteve kad ih još nije bilo ovdje..
ako je u garnituri klip, cilindar, glava s ventilima i sve sitnice, onda vrijedi toliko, a i aluminij je mislim..
uglavnom radilica bi mogla durati, jer ne vrti se to baš nešto, oko 7-7500 okr..
dobio bi dosta više momenta, snage i nešto krajnje, ali sigurno bi trebalo veći frgazer od ove 12-ice koju ima a ako ostane, onda dosta veću diznu..
auspuh će ga zagušiti, pa bi ga trebalo preraditi, izrezati pregrade, katalizator i sve ostalo, ili čak izraditi lonac novi (za 4t to nije problem, za 300-400 kn može ga izraditi svaki auspuh servis..)..
variomat neki bilo bi poželjno, poštelati prijenos, rolice, federe i to bi moglo ić..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju