Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian kit 80ccm kolko je isplativ???

<< < (5/8) > >>

roby44:
nadam se da ce taj bao doc na neko okupljanje da vidimo kak ide  ;D

DUBrawa:
Bude sigurno kad ga sredim kako treba. A trebo bi ljepo ič . Kad sve složim superiška. Inače on ide bolje od ostalih baotiana. Zanima me kako če sad ič .  :laughing1: . Roby kolko ti godina imaš? dal se skupljate vi sa motorima? jel tvoj generic možda plavi 125 ccm?

roby44:
22
plavi, 50cc.
 pa s vremena na vrijeme organiziramo nesto,vec dugo nismo,ne znam sta se ceka,valjda fali organizatora.

DUBrawa:
Organizirajte nešto pa čemo se ganjat  :toothy9: . Onda ako ode kit mogo bi oprat možda nešto šta je seriala ali 2t. Recimo neki generic  ;D . Hehe šalim se

Aleksandar:

--- Citat: DUBrawa - 16 Svibanj, 2007, 11:50:58 ---na 2t enma uopče zafrkanciej zato jel nema ventile ni ništa ssamo klip glava cilindar svječica i deri.  A 4t uhuhu posla. Znam da na bregastoj ima 2 rupice koje moraju stajat ravno dok je klip u gornjem mrtvom kutu odnosno dok je klip u gornjem položaju cilindra. E sad ja nemogu to sam sa rukom točno u milimetar pogodit. Onda druga stvar. Treba i ventile podesit točno kolko da se otvaraju i to. Dali možda oni u servisu imaju neki specijalan alat za podešavanje bregaste? Ja mislim da ču morat njega a ta podešavanja ipak na servis. Al neznam kolko če mi naplatit za to...

--- Kraj citata ---

nabavi špijune da mos precizno nastimat ventile  :toothy12: ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju