Tehnički kutak > Tuning skutera
Baotian kit 80ccm kolko je isplativ???
sole:
--- Citat: Aleksandar - 15 Svibanj, 2007, 23:43:09 ---Cvajo -to je 2t motor,jer ima 2 takta i dobiva iskru na svakom okretaju radilice,za razliku od 4t...Dakle dvotaktni,standart 50 ccm scootaci...Nemaju ventile,opruge ventila,bregastu,fazni lanac...
--- Kraj citata ---
4t motori isto dobivaju iskru na svakom okretaju radilice
sole:
da ja sam si slozio kit od 90 ccm na baotiana tamo negdje oko nove god i na njega sam stavio karb od liberty-a mislim da je 19 ili je 22 nisam siguran a glava je standard i ventili su 0.15 ispusni i 0.10 usisni (to vazi za sve 4t motore) ugl motoric leti bolje nego seriala 2t a krajnja mu je po njegovim uricama oko 80 neznam tocno jer mu je ugravirano samo do 60 ali kazaljka prede onu oznaku za svijetlo. bilo bi pozeljno stavit duzi prijenos jer se ovako motoric muci jer je stalkno u visokim okretajima. ugl ja sam narucio kit 80 ccm a tip mi je zabunom poslao malossi 90 koji vrijedi puno vise a ja sam ga platio 550 kn sa postarinom. evo proslo je 6 mjeseci i radilica se je pocela cuti mislim da bi trebala izdrzat jos minimum mjesec ili dva. a ako krepa samo se kupi druga klipnjaca neka malo bolja i stavi se neki bolji lezaj, uprešaš i imas radilicu bolju nego standard. a to oko namjestavanja u fazu uopce nije problem jer imas sve moguce oznake na magnetu i bregastoj tako da bi to mogao naporavit covjek s zavrsenom osnovnom skolom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju