Malo prolistajte...
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=191&Itemid=39Evo par komada:
...
napisao Blera , May 10, 2009
Imam Baotiana sa stavljenim kitom od 80ccm i Bannelia sa tvorničkih 90ccm ja na banelliu a frend na baotianu na autoputu varaždin zagreb mjerili brzinu baotiana i IDE 140Km/h ali sa uloženih 4000kn u tuning..Izrada i savjeti uzeti od profi tunera iz njemačke
...
napisao daki , February 11, 2009
alo ljudi..ja iman bautianca i povuce 150kmh..narucia san citavu masinu u djelovima iz njemacke sve sportsko od 90ccm...napravia dupli var na rami i motor ide..nemoze se raspast nikako...nedavno mi se jedan lik smija sa runnerom sta vozim boatianca..lik se tia trkat i bacili mso trku..ostavia san ga 30m iza sebe..nije me stiga sa runnerom 70ccm..svi govore da od srama nebi sili na boatianca ja lipo sidne neki se rugaju i prave face isprid prijatelja i zenskih a kad se trkaju samnom onda ih ostavin po 30m...a sad vi odlucite jel vas sram sist na boatianca koi tako ide..
...
napisao davorin6 , October 28, 2008
daj vi ste svi ludi... baotian je najači motor svih vremena. kvalitetom završne obrade (plastike, svjetla, sic, ručke) možda nije najbolji, i nije toliko atraktivan, ali je svakako isplativiji od svih skutera. svi vi klinci kome starci kupe đileru ili pežoa ili neki drugi skuter iznad 12-13 hiljada kn si ih kupujete za prekenjavanje... probajte si sami zaradit za ranericu, i onda ćete malo razmislit dal vam se isplati... ja iam baotijana i maknuo sam mu auspuh i katalizator, i stavio sam cjev, stavio naprjed i nazad malo veće kotače 13 cola, veći disk napred, i disk iza, vilicu novu stavio... metnuo sam mu kit, i
ugradio turbo punjač iz onog malog kosilice-traktorčića... moj baotian ide 150 bez problema, išo bi i više ali se nisam usudio brže voziti jer nije rama sigurna... (
pa vi kupujte điletre, on ima turbo na bobatijanu, ide 150 bez problema nece vise da se nebi raspa
)
...
napisao baotianac , September 29, 2008
ja sam svog lijepo sredio kod majstora,za 3500 kn, ide mi oko 135- 140 kmh ni jedan 2t 50 nemoze se mjeriti samnom
...
napisao munja , September 10, 2008
EVO OVAKO JA ISTO IMAN BAOUTIANA!!!!!!!!
ZNATE STA TREBATE NAPRAVIT DA VAM BAOUTINA IDE BRZE...
EVO OVAKO IDEMMO OD POCETKA!!:::
1)SKINUTI BLOKADE
2)IZVADIT IGLU IZ KARBURATORA3)KUPIT KUGLICE TOP2 TO VAM JE (100KN)
4)SVE JE SREDENO
JA SAM SVE TO NAPRAVIO I U SVEMU TOME DOBIO SAM:::
1)30KMH U STARTU
2) PUNP PUUNNOOOOO JE BRZI I MOZE VISE IZVUC
LJUDI MOI TO BIA VAM BILO TO .... JA VAM PREPORUCUJEM DA TO SVE NAPRAVITE PA CE VAM MOTOR BIT PUNO BOLJI I BRZI I SVE!!!!!!!!!!!!
AKO IMATE JOS NEKIH PITANJA JAVITE SE NA !!
email: munja_st@hotmail.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript
bok
napisao karas , August 08, 2008
ja imam baotian-a nafrkanog ide ko lud cak do 130 km/h motor je ludnica nema me ni peugeot 50 ccm-a nafrkani na startu a ni u konacnoj brzini sta drugo rec nego za te pare sve naj .....
...
napisao grof , August 13, 2008
... kada bi se gledalo na potrošnju goriva ili na cjenubaotian bi bio u prednosti. kada se baotian sredi i
ugradi mu se kit moze potegnuti i do 130km/h, a peugeot street fighters2 kada se sredi i ugradi mu se kit moze do 140km/h sto i nije tako velika razlika...
...
napisao xvatrogasacx , June 16, 2008
imam zongshen bez kita ide 80 opro sam frenda koji ima quada isto zongshen ali od 250ccm mislim da mi bi sa kitom išao oko 110
Samo listajte...